300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
100.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtrer produkter

Utrustning
Kategori
Pris
kr kr
Ipad
Iphone
MACS
MFi godkänd
Laddningseffekt
Hane
Hona
Filter

Anker

16 produkter.

På denna sida har vi samlat alla våra produkter från tillverkaren Anker som tillverkar ett brett sortiment av elektronikprodukter, främst riktade mot smartphones, såsom laddare, kablar, kraft banker och ljudutrustning.

Mer
Visar 1 - 16 av 16 artiklar
Lista produkter efter tillverkare: - Anker

På denna sida har vi samlat alla våra produkter från tillverkaren Anker som tillverkar ett brett sortiment av elektronikprodukter, främst riktade mot smartphones, såsom laddare, kablar, kraft banker och ljudutrustning.


Anker är ett kinesiskt företag med huvudkontor i Shenzhen, den inofficiella teknik huvudstaden i Kina. Det är kort och gott det kinesiska svaret på Silicon Valley, där utvecklingen sker i en enormt hög takt.


Här har de varit igång sedan 2011 där Steven Yang grundade företaget för att skapa produkter för världsklass smartphones. De har också lyckats i stor utsträckning, eftersom de nu har kontor runt om i världen.


Deras vision är att vara ledande inom laddningsteknik över hela världen, som de är riktigt bra på vägen till, och i sina egna ord faktiskt redan är. Detta innebär också att mycket hög kvalitet kan förväntas från deras produkter.


Konceptet är att de kommer att göra produkter som är betydligt bättre än de vanliga laddare du får med när du köper en smartphone och därför måste köpa deras istället, vilket illustreras av deras hashtag #UseAnkerInstead.


Deras produkter täcker varje del av laddningsprocessen, från kraftfulla vägg laddare som snabbt kan ladda alla enheter, till kablar som ansluter mellan laddare och enhet, till Powerbanks som kan hålla enheter igång för extra tid.


Med detta tillvägagångssätt är de också väl lämpade att sätta sig på en stor del av avgifts marknaden, även om de har mycket starka konkurrenter, eftersom de stora producenterna naturligtvis skulle vilja sälja sina egna tillbehör till sina smartphones.


Vi har testat alla sina produkter själva och faktiskt tror att det är något om samtalet i förhållande till den kvalitet de ger. Det är därför vi har ett mycket brett sortiment av deras urval här på vår sida som kan täcka alla dina laddningsbehov, oavsett vilken enhet du vill ladda.


Vi har valt de kablar vi trodde var av bästa kvalitet, både när det gäller styrka men också när det gäller hållbarhet då. SeLget täcker alla de mest relevanta porttyper såsom USB-C, USB, Micro USB mm. så oavsett vilken enhet du har, kan du hitta något du kan använda.


Dessutom har Anchor flera spännande bud på laddning teknik, såsom deras Qi trådlös laddare för iPhone, som snabbt och effektivt kan ladda din iPhone trådlöst, som kan erhållas i flera olika varianter.


Alla deras produkter som fungerar som en laddare för iPhone också komma med funktioner som gör Quickcharge, som optimerar laddningshastigheten för din iPhone, så att du kan få din iPhone laddas så snabbt som möjligt.


Anker har också några ganska coola bud på iPhone ljudutrustning, såsom deras iPhone headset som ger överlägset ljud och är lätta att bära över hela världen. Precis som de har hörsel biffar om du vill stänga helt utanför ljudet.


Deras suveräna kvalitet återspeglas också i en premie prisnivå som passar bra med andra konkurrenter på premiummarknaden. De är fortfarande billigare än om du vill köpa Apples egna produkter eller liknande hög märkesvaror, men något dyrare än rabatt.