300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Adam Elements

0 produkter.

På denna sida är vårt urval av Adam Elements produkter, som täcker ett brett spektrum av behov, från laddning till smarta mätare som kan mäta olika saker för dig, precis som det finns olika adaptrar som låter dig ansluta till olika enheter Mer

Inga produkter från denna tillverkare.

Lista produkter efter tillverkare: - Adam Elements

På denna sida är vårt urval av Adam Elements produkter, som täcker ett brett spektrum av behov, från laddning till smarta mätare som kan mäta olika saker för dig, precis som det finns olika adaptrar som låter dig ansluta till olika enheter.


Adam Elements startade i 2013 i Taipei (Taiwan) på grund av att de skulle bli en stor aktör på marknaden för bärbar kraft, tillbehör och allmänna tillbehör för Apple och Android, här särskilt handhållen teknik.


För detta har de olika serier som beskriver olika teknologier beroende på vad du bara letar efter. Sina M-serier t. ex. Ger adaptrar som tillåter konvertering mellan olika signaler.


Ett av deras viktigaste områden är också deras iKlips-serien som är lagring i mini-format avsedd för smartphones och här speciellt iPhones. De finns i alla möjliga storlekar, både utrymme och design, så det finns något för alla.


Adam Elements strävar efter att alltid vara innovativ och därför har de en hel del nischprodukter som kan täcka alla behov de kan komma med. Detta innebär också att Adam Elements kan handplocka bara de produkter som passar dina behov.


Av denna anledning har vi även inkluderat dem i vårt sortiment eftersom de har många olika produkter som inte finns i rätt kvalitet någon annanstans. Därför kan de erbjuda några verkligt unika lösningar som också bidrar unikt till vårt sortiment.


Som det kan ses på denna sida, det finns mycket variation mellan de olika produkterna. Men om du letar efter en praktisk produkt för din enhet, då finns det en stor chans att det kan hittas här.


Eftersom det är speciella produkter alla i god kvalitet, så är prisnivån och svarade där. De är inte på något sätt den billigaste på marknaden, men också inte den dyraste eftersom de inte marknadsför sig att ha de bästa produkterna jämfört med konkurrenterna.