MUNDBIND 😷
3-lag Type IIR CE godkendt
😷 MUNDBIND
300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
GRATIS FRAGT FRÅN 400 KR
50.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS
Om os

Över 10 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filter by

Price
76 kr 1153 kr
Iphone
more... less
Ipad
more... less
Manufacturers
more... less
Färg
more... less
Utrustning
more... less
Filter
Panser glas

Panser glasDet finns 142 produkter.

Här är en hel del skydd glasögon för många telefoner, särskilt Apples Iphone' s iPhone iPad ' s etc. det finns skyddande glas för olika slag. Skyddande glas är riktigt bra om du vill att din iPhone ren, utan att det blir tjockare eller väger mer, men samtidigt är lite orolig för att behöva få för att förstöra den. Med ett skyddande glas får du 100% skydd utan någon till nackdelarna.  Hur kan jag skydda min iPhone/iPad-skärm? För att...
läs mer
Visar 1 - 54 av 142 artiklar
Panser glas

Här är en hel del skydd glasögon för många telefoner, särskilt Apples Iphone' s iPhone iPad ' s etc. det finns skyddande glas för olika slag.

Skyddande glas är riktigt bra om du vill att din iPhone ren, utan att det blir tjockare eller väger mer, men samtidigt är lite orolig för att behöva få för att förstöra den. Med ett skyddande glas får du 100% skydd utan någon till nackdelarna. 

Hur kan jag skydda min iPhone/iPad-skärm?

För att skydda din iPhone eller iPad skärm, måste du ha en sköld framför som täcker MoD och absorberar de flesta stroke, repor och stötar som kommer in. eftersom du fortfarande behöver kunna se igenom, behöver du en mycket stark, men transparent Material som kan göra detta. Detta används ofta speciellt utformade skyddande glas som kan absorbera vad som ska slå den, och i värsta fall, gå i bitar i stället för din skärm.

Vad är ett skyddsglas för iPhone/iPad?

Ett skyddande glas för iPhone eller skyddsglas för iPad görs i flera skikt av olika typer av material för att säkerställa bästa möjliga skydd. Det är tunt och kraftfullt absorberande för att se till att stötar och knackar inte slå skärmen på din iPhone eller iPad.

Vi har här på sidan ett brett spektrum av olika typer av skyddsglasögon för iPhone, iPad och andra smartphones.

Kan du få skyddsglasögon från Apple Watch?

Detta kan göras eftersom en Apple Watch också kan utsättas för många av samma saker som din iPhone. Detta gör också att du säkert bära din Apple Watch utan att vara rädd för att bryta den när du stöter på något. Vi har ett skyddsglas för Apple Watch 38mm på denna sida.

Vilken skyddande glas är bäst för min iPhone?

För att få det bästa skyddet glas för iPhone, bör det täcka så mycket som möjligt. Här kan vi tydligt rekommendera vår iPhone skydd glas 3D eftersom det går helt bortom kanten där slagen ofta inträffar, vilket ger dig optimalt skydd. Ytterligare det av hur väl ett omslag du har, och om du inte har en, rekommenderar vi att du får ett omslag till iPhone eller omslag för iPad för den delen.

Vi har många olika typer av skyddande glas så att du kan få det som beskyddare lika mycket som du vill.

Det skyddande glaset här är gjort för att acceptera alla chocker och blåser en iPhone eller smartphone blir, även det är det skyddande glaset som bryter och inte din bildskärm, är det skyddande glaset inte särskilt svårt, jämfört med glaset som finns på din iPhone, men det är svårt Nog att om något händer då det tar alla skador och raster så att innan under inte gör. 

Med ett skyddande glas får du samma tryck känslighet som du har utan, det beror på att din iPhone-skärm inte fungerar med tryck, det fungerar med något annat som kan gå igenom skyddsglaset.