300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
100.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtrer produkter

Utrustning
Pris
kr kr
Färg
Hane
Hona
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
QI opladning
Producenter
vis flere mindre
Ipad
Iphone
MACS
Filter
Mus och tangentbord för MAC och iPads

Mus och tangentbord för MAC och iPads

Det finns 55 produkter.
Mus och tangentbord för Mac och iPads Vilka möss kan man få till Mac/iPad? Det finns ett brett utbud av möss som man kan få till Mac och iPad. Om det är en mus till Mac man är ute efter kan man faktiskt använda nästan vilken mus som helst. Till iPad finns det dock lite större krav, eftersom man...
läs mer
Visar 1 - 54 av 55 artiklar
Mus och tangentbord för MAC och iPads

Mus och tangentbord för Mac och iPads

Vilka möss kan man få till Mac/iPad?

Det finns ett brett utbud av möss som man kan få till Mac och iPad. Om det är en mus till Mac man är ute efter kan man faktiskt använda nästan vilken mus som helst. Till iPad finns det dock lite större krav, eftersom man antingen måste hitta en mus som kan anslutas trådlöst eller med kabel.

Här på sidan har vi både vanliga möss för vardagsbruk och gamingmöss som har massor av extra funktioner. Vi har också båda typerna i många olika kvalitetsnivåer och med olika funktioner beroende på vad man behöver.

Till våra gamingmöss har vi också olika musmattor som kan göra upplevelsen mer bekväm och skonsam för underlaget den används på. Självklart kan man också få paketlösningar med båda delarna för en komplett lösning.

De vanliga mössen finns både i enkla, stilrena designer som fokuserar på att ge en funktion så bra som möjligt. Och de finns självklart också med fler funktioner om man behöver det för arbete. Här finns både trådlösa och med kabel.

Vilka tangentbord kan man få till Mac/iPads?

Precis som med möss till Mac kan man få många olika tangentbord till Mac. Det som många självklart väljer är Apples egna tangentbord till Mac, där man också kan få numeriska tangentbord om man vill ha mer effektiv åtkomst till siffror.

För dig som letar efter ett tangentbord till Mac som ger dig möjlighet att spela bättre har vi självklart också ett brett utbud av snygga gamingtangentbord till Mac. Oavsett om det är för den hardcore-gamern eller bara för att få en förbättring jämfört med tangentbordet på din Mac.

Dessutom kan vi erbjuda riktigt bra tangentbord om man behöver ett arbets-tangentbord som är lite mer robust än vad som standardföljer med en Mac. Detta är särskilt relevant om man vill ha bättre handledsstöd om man skriver mycket på sitt Mac-tangentbord.

Hur väljer man mus och tangentbord till Mac/iPad?

När man ska välja mus och tangentbord till sin Mac och iPad är det först och främst viktigt att ta reda på vilka behov man har. Om man behöver ett tangentbord till Mac som används i arbetet är det förmodligen onödigt med alla extra funktioner som man får på ett gamingtangentbord till Mac.

Om man inte bryr sig så mycket om alla funktioner men bara vill ha ett tangentbord med fler tangenter och som är bättre lämpat för skrivning, men fortfarande vill ha samma design som det ursprungliga, är det lämpligt att hålla sig till Apples egna tangentbord.

Självklart är prisnivå och kvalitet en av de största faktorerna där det kan vara stora variationer i vad man får. Om man till exempel gör det för att undvika skador på lång sikt bör man nog inte nöja sig med den billigaste lösningen man kan hitta.

Vad är fördelen med att ha mus/tangentbord till Mac/iPad?

Med ett tangentbord till Mac och särskilt ett tangentbord till iPad blir det betydligt enklare om man ska skriva mycket text. Oavsett om det är en uppgift eller bara om man ska skriva många mejl är det enormt praktiskt att ha för att kunna arbeta mer effektivt.

Samma fördel får man genom att ha en mus. Man kommer långt med pekfunktionen på iPad och styrplattan på Mac, men om det ska vara snabbt och exakt är det bara mycket mer effektivt att arbeta med en mus.

Man kommer förmodligen att märka den största skillnaden på sin iPad, eftersom den inte levereras med mus eller tangentbord som standard och därmed upplever en större uppgradering. Det kan faktiskt göra så mycket att man kan använda sin iPad som en bärbar dator och få två flugor i en smäll.

Hur är sambandet mellan pris och kvalitet?

Som man kan förvänta sig får man självklart högre kvalitet ju mer man betalar. Så har vi åtminstone valt att göra det, eftersom vi har fokuserat på att hitta rätt varumärken som levererar fantastisk kvalitet utan att man betalar ett stort pris för själva varumärket.

Därför kan man i vårt sortiment hitta både billiga möss och tangentbord till Mac/iPad, precis som man kan hitta premium-möss och tangentbord som kan konkurrera med de bästa på marknaden, samtidigt som de fortfarande kan fås till ett rimligt pris.

Så det finns något för alla, så även om du bara vill ha en mus till iPad som kan användas som mus och inte bryr dig om funktionerna kan du få det utan att behöva spendera en förmögenhet. Om man har en budget och behöver en ny setup kan det vara riktigt bra.

Samtidigt, om du är en hardcore-gamer och vill ha den bästa utrustningen, kan vi definitivt sätta dig upp med en gamingmus till Mac och ett gamingtangentbord till Mac som kan göra dig extremt konkurrenskraftig.

iaai