Vi sender hver dag, nøjagtigt som vi plejer
300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
GRATIS FRAGT FRÅN 400 KR
50.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS
Om os

Över 10 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filter by

Utrustning
more... less
Hane
more... less
Hona
more... less
Price
78 kr 158 kr
Manufacturers
more... less
Längd
more... less
Produktgaranti
more... less
Ljud
more... less
Video
more... less
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
more... less
Filter
Mini HDMI

Mini HDMIDet finns 5 produkter.

HDMI-typ C anropas. Vad gör en mini HDMI-adapter? En mini HDMI adaptern omdanare mini HDMI till en annan formaten, sådan som HDMI eller mikro-HDMI. Detta gör det möjligt att ansluta två enheter med olika typer av kontakter till varandra, vilket kan vara mycket praktiskt. Mini HDMI används främst av kameror och film utrustning, eftersom HDMI är utformat för att överföra bild, video och ljud, vilket är vad dessa enheter har att...
läs mer
Visar 1 - 5 av 5 artiklar
Mini HDMI

HDMI-typ C anropas.

Vad gör en mini HDMI-adapter?

En mini HDMI adaptern omdanare mini HDMI till en annan formaten, sådan som HDMI eller mikro-HDMI. Detta gör det möjligt att ansluta två enheter med olika typer av kontakter till varandra, vilket kan vara mycket praktiskt.

Mini HDMI används främst av kameror och film utrustning, eftersom HDMI är utformat för att överföra bild, video och ljud, vilket är vad dessa enheter har att göra med. Mini-storlek just eftersom det är praktiskt för mindre enheter.

Det kan dock vara trevligt att visa liknande videor och bilder på en större skärm än den på själva kameran, vilket gör det uppenbart att förvärva en adapter som kan konvertera till HDMI, vilket är vad de flesta bildskärmar använder.

Med rätt adapter kan du enkelt och snabbt visa bildspel eller videor på skärmen direkt från kameran. Detta är det enklaste alternativet om du vill att dina semesterbilder ska visas för din familj eller vänner.

Vilken HDMI-adapter ska jag ha?

Det beror på vad du vill ansluta mellan. De är i princip bara foto utrustning som kamera och videokamera som använder detta format, så det är mest om vad media du försöker ansluta till.

Om du vill ansluta kameran till en GoPro eller en mycket tunn skärm, då kan du med fördel få en mini HDMI till Micro HDMI. På så sätt kan du enkelt överföra bilder och allmänt data mellan de två.

För anslutningar mellan camers och Mac eller de flesta bildskärmar, en mini HDMI till HDMI kan vara ett kraftfullt verktyg. HDMI är det som används för de flesta enheter, vilket innebär att du nästan alltid kan ansluta till den enhet du vill ha.

Om du har en äldre TV eller dator som du vill ansluta till, då en mini HDMI till VGA-kabel är tricket, eftersom detta var det sätt du anslutit äldre enheter.