300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
GRATIS FRAGT FRÅN 500 KR
100.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS
Om os

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filter by

Utrustning
Hane
Hona
Price
kr kr
Manufacturers
more... less
Längd
Produktgaranti
Ljud
Video
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
Filter
Mini DVI

Mini DVI

Det finns 1 produkt.
Mini DVI är den gamla MAC-uttaget som nästan alla Mac-datorer som används innan Mini DisplayPort var allmänt används. Mini DVI är en mindre form av den fortfarande mycket populära DVI-port, är detta en fortfarande används för de flesta externa bildskärmar, trots att mini DVI inte används alls i nyare MAC-dator eller för MAC-tillbehör. Från 2006 till 2008, en masse Mac datamaskinerna har den liten video domkraft, den var bara den mindre datamaskinerna lik den plast MacBooken, den Mac mini och iMac vilken fik mini...
läs mer
Visar 1 - 1 av 1 artikel
Mini DVI

Mini DVI är den gamla MAC-uttaget som nästan alla Mac-datorer som används innan Mini DisplayPort var allmänt används. Mini DVI är en mindre form av den fortfarande mycket populära DVI-port, är detta en fortfarande används för de flesta externa bildskärmar, trots att mini DVI inte används alls i nyare MAC-dator eller för MAC-tillbehör. Från 2006 till 2008, en masse Mac datamaskinerna har den liten video domkraft, den var bara den mindre datamaskinerna lik den plast MacBooken, den Mac mini och iMac vilken fik mini DVI, båda Mac Pro och MacBook Pro båda har den stor DVI förbinda-så den er mer gemensam och stöttar storer lösningsmedel Virtualisering.

Mac Mini har lång mini DVI, afton om den fik en Mini DisplayPort på topp av, nog emedan äpple skulle lik till möjliggöra folk till återanvända deras gammal mini DVI adaptern, och Mac mini skulle stilla har 2 knektar.

Mini DVI stöder inte ljud eftersom DVI inte stöder ljud heller. Om du behöver använda ljud, måste du köpa en mini-plugg också, som du sätter i ljudutgången på din Mac och i mini-jack ljudingången på din TV.

Mini DVI är en digital anslutning bara, dvs det kan inte skicka analoga anslutningar.

Mini DVI stöder upplösningar upp till 1920x1200 vid 60 bilder per sekund, det motsvarar en 24 "Mac-skärm eller någon HD eller full HD-TV.

Micro DVI var en adapter som bara användes på en Mac, någonsin, det var den första MacBook Air, eftersom mini DVI var för stor för att passa i datorn. Mini DVI och Micro DVI passar inte ihop på något sätt.

Du gick bort från mini-DVI eftersom du hittat en bättre kontakt, Mini DisplayPort Tar upp så lite SIM Micro DVI, så det kan vara på MacBook Air men stöds både flera bildskärmar på samma kontakt, högre upplösning än 30 "och ljud i ett litet paket.

 

Generation2012201120102009200820072006
MacBook Air 13  
Macbook    
MacBook alu      
MacBook Pro 13   
MacBook Pro 15
MacBook Pro 17 
iMac 17 "      
iMac 20 "*
iMac 24 "*
MAC Mini* 2

* "Early 2009 iMac" har mini-DVI-port, Mid-2009 har Mini DisplayPort.

* 2 Mac mini 2009 har både Mini DisplayPort och mini-DVI-

Söker du en sådan kabel? Har du en nyare MacBook/iMac den använder denna plugg istället för Mini DisplayPort.