300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtrer produkter

Utrustning
Hane
Hona
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
Producenter
vis flere mindre
Pris
kr kr
Ljud
Video
Filter
Mini DisplayPort (Thunderbolt) för VGA-adaptrar och kablar

Mini DisplayPort (Thunderbolt) för VGA-adaptrar och kablar

Det finns 2 produkter.
Mini displayport (Thunderbolt) till VGA-adaptrar och kablar Här hittar du vårt härliga utbud av mini displayport (thunderbolt) till VGA-adaptrar och kablar. Det finns lite olika att välja mellan beroende på vad du behöver och vilken kvalitet du letar efter, så det kan vara värt att titta på de...
läs mer
Visar 1 - 2 av 2 artiklar
Mini DisplayPort (Thunderbolt) för VGA-adaptrar och kablar

Mini displayport (Thunderbolt) till VGA-adaptrar och kablar

Här hittar du vårt härliga utbud av mini displayport (thunderbolt) till VGA-adaptrar och kablar. Det finns lite olika att välja mellan beroende på vad du behöver och vilken kvalitet du letar efter, så det kan vara värt att titta på de olika alternativen för sig.

En mini displayport (thunderbolt) till VGA kan användas till flera olika saker, främst med din Macbook som utgångspunkt, eftersom mini displayport, även kallad thunderbolt hos Apple, främst används i Macbooks.

En VGA-kontakt används för att ansluta till lite äldre skärmar som ännu inte har HDMI, samt för projektorer och liknande enheter där det behövs överföring av bild eller video från din Macbook till en annan yta.

Därför är det ganska mångsidigt att ha en sådan mini displayport (thunderbolt) till VGA-kabel eller en mini displayport (thunderbolt) till VGA-adapter i fickan, eftersom det ger möjlighet att ansluta din Macbook till andra skärmar när du är på språng, så att du kan visa vad du vill.

Om du ska hålla presentationer på jobbet eller presentera projekt eller redovisningar, är det en utmärkt idé att ha en extra mini displayport (thunderbolt) till VGA-kabel med dig, eftersom äldre enheter ofta används och för att utrustningen alltid strular när du behöver den.

De flesta kontor har också sådana kontakter liggande och ibland är det bra att byta ut den gamla adaptraren mot en ny mini displayport (thunderbolt) till VGA-adapter, så att du är säker på att den fungerar när den behövs vid ett viktigt möte.

Som student är det också riktigt bra att ha en egen istället för att vara beroende av vad som finns tillgängligt när du ska göra tentor. På samma sätt kan de flesta föreläsare också dra nytta av att ha en egen mini displayport (thunderbolt) till VGA-kabel med sig.

Eller det kan vara bra att ha hemma, så att du kan ansluta din Macbook till storbildsskärmen och ha mysiga filmkvällar framför den stora skärmen istället för att behöva dela en mindre Macbook-skärm, särskilt om hela familjen ska titta.

När vännerna kommer för att titta på fotboll måste du självklart kunna visa det på en stor skärm för att ge dem den bästa upplevelsen. Då blir stämningen också på topp, vilket är det bästa sättet att ha en fotbollskväll på.

Det finns olika typer av mini displayport (thunderbolt) till VGA-adaptere och kablar, där du kan få dem med både hane- och honkontakter beroende på vad som passar bäst med din installation eller behov.

Ett bra tips är att läsa igenom de olika alternativen, eftersom var och en har bra beskrivningar av vad de gör och vad de är bra för. Det ska dock sägas att alla fungerar för ändamålet och variationen handlar oftast om hållbarhet, vilket stämmer bra överens med priset på kabeln.

.iaai