300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtrer produkter

Utrustning
Hane
Producenter
vis flere mindre
Pris
kr kr
Ljud
Video
Filter
Mini DisplayPort (Thunderbolt) för Mini DisplayPort-adaptrar och-kablar

Mini DisplayPort (Thunderbolt) för Mini DisplayPort-adaptrar och-kablar

Det finns 1 produkt.
Mini displayport (Thunderbolt) till Mini Displayport adaptrar och kablar På denna sida hittar du vårt utbud av Mini displayport (Thunderbolt) till Mini Displayport adaptrar och kablar, som kan användas i en mängd olika situationer. Om du äger en nyare Macbook är det alltid en bra idé att ha en...
läs mer
  • Inte finns i lager.
    3111 Kina OEM

    Mini DisplayPort-kabel som fungerar från Mini DisplayPort/Thunderbolt-enhet för Mini DisplayPort/Thunderbolt-enhet. Kabeln är 2 meter och kan användas på de flesta Mac-datorer. Eftersom alla Mac-datorer efter ca. 2009 har Mini DisplayPort/Thunderbolt-eller Thunderbolt 2-kontakter.

    195,00kr
    1-2 veckors leveranstid
Visar 1 - 1 av 1 artikel
Mini DisplayPort (Thunderbolt) för Mini DisplayPort-adaptrar och-kablar

Mini displayport (Thunderbolt) till Mini Displayport adaptrar och kablar

På denna sida hittar du vårt utbud av Mini displayport (Thunderbolt) till Mini Displayport adaptrar och kablar, som kan användas i en mängd olika situationer. Om du äger en nyare Macbook är det alltid en bra idé att ha en sådan kabel med dig.

En Mini displayport (Thunderbolt) till Mini Displayport kabel kan användas för att ansluta olika enheter som använder mini displayport. Detta gäller främst Macbooks, eftersom Apple är en förespråkare för dess användning.

Dessutom kan en Mini displayport (Thunderbolt) till Mini Displayport kabel användas för att ansluta till olika nyare skärmar och enheter, så att du kan använda din Macbook tillsammans med din skärm, vilket är mycket praktiskt i många fall.

När du arbetar på kontoret är det ingen tvekan om att du blir mer effektiv om du har en extra skärm att arbeta med. Eller två för den delen. Denna Mini displayport (Thunderbolt) till Mini Displayport kabel ger dig möjlighet att ansluta dem.

Det kan också vara mycket praktiskt att ha en extra Mini displayport (Thunderbolt) till Mini Displayport kabel, så att du alltid är förberedd om du behöver presentera vid möten eller bara för dina kunder när du är ute eller har dem på besök.

På samma sätt kan du använda den om du är lärare eller föreläsare och vill se till att utrustningen alltid fungerar när du ska hålla presentationer, istället för att spendera de första tio minuterna på att ansluta rätt kabel till din Macbook för att kunna fortsätta.

Precis som studerande kan du dra stor nytta av detta, eftersom du kan vara säker på att kunna visa upp ditt arbete vid tentor eller när du ska presentera. Du kanske också får möjligheten att erbjuda en kabel till din lärare eller professor och därmed få lite extra poäng.

Om du ska ha en tjejkväll är det också bra att kunna visa filmer eller serier på den stora skärmen, så att alla enklare kan följa med i vad som händer på skärmen. Med en Mini displayport (Thunderbolt) till Mini Displayport adapter är det enkelt att fixa.

Samtidigt är en extra Mini displayport (Thunderbolt) till Mini Displayport en gamers bästa vän, om ditt nuvarande kabel skulle gå sönder mitt i en spännande spelstund med vännerna eller mitt i en otroligt spännande historia som du inte vill missa.

Det finns olika alternativ inom denna kategori och alla kan användas för de flesta ändamål, oavsett om det är för arbete eller spel. Men det rekommenderas att välja de dyrare alternativen om du vill ha produkter som håller bra i en hektisk arbetsmiljö eller om de ska användas mycket.

Men gå igenom utbudet nedan och titta på de enskilda produkterna för att vara säker på att de ger den helt rätta lösningen för dig. De är alla välbeskrivna, så det bör vara lätt att få en idé om vad de gör och hur de ska användas.

.iaai