300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
100.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtrer produkter

Utrustning
Hane
Hona
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
Producenter
vis flere mindre
Pris
kr kr
Ljud
Video
Filter
Mini DisplayPort (Thunderbolt) för DVI-adaptrar och-kablar

Mini DisplayPort (Thunderbolt) för DVI-adaptrar och-kablar

Det finns 4 produkter.
Mini displayport (Thunderbolt) till DVI-adaptrar och kablar Här på denna sida hittar du vårt utbud av Mini displayport (Thunderbolt) till DVI-adaptrar och kablar, som kan användas för att ansluta enheter som använder de två aktuella formaten som nämnts här, vilket kan vara otroligt praktiskt på...
läs mer
Visar 1 - 4 av 4 artiklar
Mini DisplayPort (Thunderbolt) för DVI-adaptrar och-kablar

Mini displayport (Thunderbolt) till DVI-adaptrar och kablar

Här på denna sida hittar du vårt utbud av Mini displayport (Thunderbolt) till DVI-adaptrar och kablar, som kan användas för att ansluta enheter som använder de två aktuella formaten som nämnts här, vilket kan vara otroligt praktiskt på många sätt.

Den första delen, mini displayport, är den typ av port som man oftast hittar i nyare Macbooks, eftersom Thunderbolt har Apple som ledande aktör på marknaden. Således är denna Mini displayport (Thunderbolt) till DVI-kabel uppenbar att ha till sin Macbook.

Den andra delen, DVI, är den port som används för äldre skärmar och andra skärmenheter som behöver visa en bild eller video. En Mini displayport (Thunderbolt) till DVI-kabel är därför nödvändig om man vill ansluta en nyare Macbook till en äldre skärm eller skärm-enhet.

Eftersom det ofta är kostsamt att både köpa en ny Macbook och en ny extra skärm, är det mycket enklare att bara köpa en kabel som dessa som gör att man kan ansluta till de äldre skärmarna, så att man kan vänta med att ersätta dem tills det blir nödvändigt.

Ofta kan en äldre skärm fortfarande vara fullt användbar för de flesta ändamål, så det handlar också om att minimera resursslöseri, vilket man verkligen gör genom att köpa en kabel istället för att slänga skärmen och köpa en ny om man egentligen inte behöver en ny skärm.

Det kan till exempel vara enormt praktiskt att ha en Mini displayport (Thunderbolt) till DVI-kabel på arbetsplatsen, eftersom man ofta har en eller två gamla skärmar som ännu inte har bytts ut, så att man fortfarande kan använda dem som man vill.

Dessutom är det alltid viktigt att ha i fall man behöver presentera och skärmen man ska använda, oavsett om det är i huset eller hos kunden, bara kan använda DVI, eftersom man kan undvika många pinsamma situationer genom att kunna ta upp sin egen kabel ur väskan och snabbt lösa det.

På samma sätt är det bra att ha en Mini displayport (Thunderbolt) till DVI-adapter hemma, så att man kan ansluta till den klassiska storskärmen. Eftersom det ofta är en stor investering är det oftast en enhet man har i många år, och i takt med att kontakterna utvecklas måste man hänga med.

Då kan man också vara säker på att man kan visa filmer på storskärmen under familjekvällarna, så att alla kan följa med utan att behöva samlas runt en liten Macbook-skärm. Det blir mycket trevligare på det sättet, eftersom det är lättare för alla att vara en del av upplevelsen.

Det finns olika alternativ när det gäller att välja Mini displayport (Thunderbolt) till DVI-adaptere och kablar, där vi har samlat de bästa alternativen i denna kategori. Både om du vill ha en billig men mindre hållbar lösning och om du vill ha den superhållbara lösningen.

Ta en titt på utbudet och läs gärna mer om de enskilda produkterna på deras egna sidor, så att du kan se vad du får med.

.iaai