300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
GRATIS FRAGT FRÅN 400 KR
50.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 10 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filter by

Utrustning

more... less

Hane

more... less

Hona

more... less

Price

59 kr 89 kr

Manufacturers

more... less

SøgMicro HDMI

Micro HDMIDet finns 3 produkter.

Hdmi Typ D anropas. Vad kan jag använda en mikro-HDMI-adapter för? En mikro-HDMI-adapter används främst av action Cams som GoPro Hero. De gör det möjligt att ansluta en GoPro till andra enheter som använder ett annat format än Micro HDMI. En kanna få mycket nyttig ute om har en mikro-HDMI till HDMI kabeltelgram, så den här tillåt du till förbinda din HDMI till din ordningsmanen eller MAC. De flesta bildskärmar...
läs mer
  • Vy:
Visar 1 - 3 av 3 artiklar
Micro HDMI

Hdmi Typ D anropas.

Vad kan jag använda en mikro-HDMI-adapter för?

En mikro-HDMI-adapter används främst av action Cams som GoPro Hero. De gör det möjligt att ansluta en GoPro till andra enheter som använder ett annat format än Micro HDMI.

En kanna få mycket nyttig ute om har en mikro-HDMI till HDMI kabeltelgram, så den här tillåt du till förbinda din HDMI till din ordningsmanen eller MAC. De flesta bildskärmar har en HDMI-port nuförtiden, så det är ett ganska säkert förvärv.

Med en Micro HDMI till HDMI-kabel får du ett utmärkt tillfälle att visa upp de videor du har tagit när du har turnerat med din GoPro. Och det är alltid bra att kunna visa vad du har gjort för familj och vänner.

Detta är särskilt praktiskt om du är på en skidresa eller en åktur, där du har varit ute för att uppleva något och vill visa upp det med de andra. Man kan få några ganska vilda visar åtminstone.

Dessutom kan du ansluta till din MAC, så att du alltid har möjlighet att sitta och se vad du har filmat. Det är något lättare att sortera i vad du vill behålla och vad du ska skrota när du kan sitta framför datorn och arbeta lite med det.

Det finns också möjlighet att ha en kabel som kan ansluta mellan Micro HDM till mini HDMI. Detta gör att du kan överföra bilder mellan din GoPro och andra kameror om du vill få de olika saker du har spelat in.

Sammantaget är det alltid ganska praktiskt att ha en extra mikro-HDMI-kabel i fickan, om du behöver visa något från din GoPro, eller behöver för att bedöma kvaliteten på vad du har gjort. För att inte nämna den allmänna känslan av att ha en backup om din andra kabel raster.