👩‍💻👨‍💻 Se studie-, skole- og arbejd-start rabatter - hele august måned! 👩‍💻👨‍💻
300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
GRATIS FRAGT FRÅN 400 KR
50.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS
Om os

Över 10 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filter by

Utrustning
more... less
Price
462 kr 1060 kr
Manufacturers
more... less
Längd
more... less
Hona
more... less
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
more... less
more... less
Färg
more... less
Vikt
more... less
Produktgaranti
more... less
Kompatibilitet
more... less
Filter
MacBook står-gör ditt skrivbord mer Shakers!

MacBook står-gör ditt skrivbord mer Shakers! Det finns 16 produkter.

Använder du din MacBook, MacBook Pro, MacBook Air för arbete? Ja, det kommer inte att hända. Då måste du få upp det på en ordentlig höjd så att du inte bär halsen varje gång, här är våra MacBook-hållare som gör det enklare och bättre att använda din Mac varje dag. Vad är en MacBook Stand? En MacBook Stand är en plattform där du kan placera din MacBook för att göra det lättare att använda. Det kan vara super...
läs mer
Visar 1 - 16 av 16 artiklar
MacBook står-gör ditt skrivbord mer Shakers!

Använder du din MacBook, MacBook Pro, MacBook Air för arbete? Ja, det kommer inte att hända. Då måste du få upp det på en ordentlig höjd så att du inte bär halsen varje gång, här är våra MacBook-hållare som gör det enklare och bättre att använda din Mac varje dag.

Vad är en MacBook Stand?

En MacBook Stand är en plattform där du kan placera din MacBook för att göra det lättare att använda. Det kan vara super praktiskt om ditt skrivbord på jobbet är på fel höjd om du behöver ha en annan vinkel för att se och skriva bättre eller om du bara behöver ligga på soffan och inte vill att det ska ligga i varvet. En monter för MacBook kan göras i många olika typer av material enligt vad du gillar och kan tyckas vara mest elegant.

Hur väljer jag stativ för MacBook?

Det finns flera saker du behöver ta hänsyn till när du väljer vilket stativ för din MacBook du vill. Den första är funktionalitet, eftersom de flesta standers lösa olika problem. Använd ett stativ som höjer din MacBook eller du behöver använda ett stativ som ändrar lutningen på din MacBook, eller kanske ett stativ som ger extra tillgång till USB-portar. Nästa, material och utseende är värt att överväga, eftersom det finns mycket snygga står i trä, och det kan finnas en stor skillnad i hållbarhet beroende på vilket material stativet är tillverkat av. Ett stativ av trä kommer att ge hög kvalitet på bekostnad av flexibilitet, medan ett ALU-stativ kommer att ge mer flexibilitet.

Vad är det bästa MacBook Stand

Det första steget på agendan är att ta reda på vad det är du behöver. Om det handlar om att höja din MacBook i ditt hem medan det ser snygg, då vår SamDi laptop Stand är ett trevligt bud, eftersom utformningen av trä ger en rustik look, som kommer att passa på de flesta ställen. Men om du vill få funktionalitet ur din monter, ett multifunktionellt stativ med USB är en utmärkt satsning eftersom det ger dig 4 extra USB-portar, dock utan att höja antingen höjd eller lutningavsevärt. Den bästa insatsen för höjd och lutning kommer att vara vår MacBook hållare i alu, särskilt eftersom det är också lätt att transportera med dig runt. Slutligen har vi vertikala stativ som är exklusivt för att lagra din MacBook när du inte använder det, vilket kan ge en fin touch till vardagsrummet eller kontoret, genom att medvetet använda din MacBook som en utställnings post istället för att bara sitta och roating. Här är den bästa insatsen vår MacBook Vertical Stand, där det finns både i trä och i alu.