300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtrer produkter

Utrustning
Pris
kr kr
Producenter
vis flere mindre
Lydkvalitet
Vikt
Hane
Trådlösanslutning
vis flere mindre
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
Filter
IPhone-och iPad-högtalare

IPhone-och iPad-högtalare

Det finns 40 produkter.
Högtalare till iPhone och iPadAtt ha bra ljud i sin iPhone eller iPad är oerhört viktigt. Oavsett om du lyssnar på musik, podcasts eller bara pratar i telefonen, är det skönt med bra och tydligt ljud som kommer fram. På det sättet blir det lättare att höra när du sitter på bussen eller går på...
läs mer
Visar 1 - 40 av 40 artiklar
IPhone-och iPad-högtalare

Högtalare till iPhone och iPad

Att ha bra ljud i sin iPhone eller iPad är oerhört viktigt. Oavsett om du lyssnar på musik, podcasts eller bara pratar i telefonen, är det skönt med bra och tydligt ljud som kommer fram. På det sättet blir det lättare att höra när du sitter på bussen eller går på gatan, och det blir mer bekvämt för dig att ha hörlurar på. Men det kan också vara smart med en högtalare till din iPhone eller iPad, så att du kan underhålla dina gäster med bra musik eller ta den med dig till stranden en varm sommardag.

Ett brett utbud av högtalare till iPhone och iPad

Om du behöver bra ljud har du kommit till rätt ställe. Här på sidan hittar du ett stort utbud, och det finns säkert en perfekt match som passar det du behöver. Om du behöver hjälp att välja rätt högtalare kan du kontakta våra experter. De är redo att hjälpa dig att välja rätt och kan svara på alla frågor du kan ha om våra produkter.

Som musikälskare vet du att det sällan räcker med de inbyggda högtalarna i din iPad eller iPhone. Det behövs mer ljud, djupare rytmer och därmed en bättre stämning bland dig och dina gäster - eller bara för dig själv att njuta av om du vill koppla av med lite musik. Detta är bara möjligt med rätt utrustning, och det kan du hitta i vårt utbud här. Vi erbjuder dig ett antal olika typer av högtalare till din iPhone och iPad, samt annan utrustning som kan vara användbar för att säkerställa bra ljud.

iaai