300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtrer produkter

Utrustning
Pris
kr kr
Hane
Hona
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
QI opladning
Laddningseffekt
Producenter
vis flere mindre
Ipad
Iphone
MACS
Filter
iPhone och andra dockningsstationer för smartphones

iPhone och andra dockningsstationer för smartphones

Det finns 20 produkter.
iPhones måste också använda dockan eftersom de är snygga och gör det mycket smartare att ladda sin iPhone medan du sitter på FX Mac, här är alla de vi har. Vad är en iPhone docka? En docka för iPhone ger dig en naturlig plats att parkera din...
läs mer
Visar 1 - 20 av 20 artiklar
iPhone och andra dockningsstationer för smartphones

iPhones måste också använda dockan eftersom de är snygga och gör det mycket smartare att ladda sin iPhone medan du sitter på FX Mac, här är alla de vi har.

Vad är en iPhone docka?

En docka för iPhone ger dig en naturlig plats att parkera din iPhone när du sitter på kontoret eller hemma i vardagsrummet. De finns med många olika funktioner, beroende på om du behöver bara använda en plats för att sätta din iPhone eller om du också behöver en docka med laddning. Det fina med att ha en docka är just att ha en fast plats där du kan placera din iPhone, så att du alltid vet var den ligger, och om du väljer en med laddning, då kan du också alltid räkna med din iPhone att vara fulladdad när du behöver för att få det med dig.

Hur använder jag en docka?

En docka används på olika sätt beroende på vilken enhet den ska användas för. En iPhone dock fungerar helt enkelt genom att sätta din iPhone i med laddning input ner, där det kommer att vara inkopplad och laddning där du har full synlighet. iPad Docks fungerar enligt samma princip, men i större storlek. Men om du letar efter en för din MacBook, de är mest i stand form, där det huvudsakliga syftet är att ändra positionen för din MacBook för att bättre passa med höjd eller lutning.

Vilken docka är bäst?

Det finns flera bra alternativ för alla enheter. Om du till exempel har Måste ha en läcker docka med bra funktionalitet, sedan ta en titt på vår Avantree Lightning Charge dock Rose Gold, som är skapad för att ha din iPhone placeras då. Med förmågan att ladda och med halkfria ytor, är den bästa insatsen på bålen. En något mer blygsam version är vår iPhone docka, som mycket diskret håller din iPhone upprätt och fungerar som en laddare på samma gång. För din iPad har vi en iPad-docka med Lightning-kontakt vertikal som passar din iPad perfekt. Och för din MacBook finns flera alternativ för stativ, där de av trä är de mest eleganta, samtidigt få mer funktionalitet av dem designade av alu. Om du istället hellre vill ha en SAM-Enkel lösning för alla dina enheter, oroa dig inte. Avantree har gjort att du kan få just detta med sina avantree kraftverk 100W m. 10X plug USB, USB-PD, USB-C som täcker alla tänkbara kombinationer i en docka. Alternativt avantree och en avantree kraftpaket plus, som har lite mindre funktionalitet, men kan också vara lite mer hanterbar att ta itu med.