👩‍💻👨‍💻 Se studie-, skole- og arbejd-start rabatter - hele august måned! 👩‍💻👨‍💻
300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
GRATIS FRAGT FRÅN 400 KR
50.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS
Om os

Över 10 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filter by

Price
51 kr 676 kr
Iphone
more... less
Ipad
more... less
Manufacturers
more... less
Färg
more... less
Utrustning
more... less
Filter
iPhone 7 & 8 täcker väskor och skydd

iPhone 7 & 8 täcker väskor och skyddDet finns 167 produkter.

Du fick just din nya iPhone 7 eller iPhone 7 plus, och det är så läcker, så du måste skydda den, antingen med ett omslag eller med både lock och ett glas rustning. Här har du alla täcker skydd och fästen vi har för iPhone 7 och iPhone 7 plus-totalt sett en enda plats, varje Cover Protection tillbehör eller plånbok har testats och har använts av en av oss på Mackabler, vi är väldigt mycket i att vi har det rätt och inte bara har Mycket. iPhone 6 och 6s är nästan samma med...
läs mer
Visar 1 - 54 av 167 artiklar
iPhone 7 & 8 täcker väskor och skydd

Du fick just din nya iPhone 7 eller iPhone 7 plus, och det är så läcker, så du måste skydda den, antingen med ett omslag eller med både lock och ett glas rustning.

Här har du alla täcker skydd och fästen vi har för iPhone 7 och iPhone 7 plus-totalt sett en enda plats, varje Cover Protection tillbehör eller plånbok har testats och har använts av en av oss på Mackabler, vi är väldigt mycket i att vi har det rätt och inte bara har Mycket.

iPhone 6 och 6s är nästan samma med iPhone 7, är skillnaden att iPhone 7 inte har en mini-jack, så det finns en cover inte ett hål i den för att få en plugg i också sitter både främre och bakre kamera samt LED-blixt en liten annan som leds som gör de flesta iPhone covers måste göras för att passa den nya iPhone 7.

iPhone 7 och iPhone 7 plus har en något böjd skärm, är skärmen inte böjd, men glaset runt skärmen är böjd, betyder det att rustningen glaset inte går hela vägen till kanten, om du inte köper rustning glas med båge inbyggd eller med en kant som är antingen keramik eller gjord av Alun Inium. 

Eftersom glaset är böjd det är också mycket lättare att krossa den om du släpper din iPhone 7, vi tror att ett omslag är gott att skydda en iPhone 7, men en rustning glas är förmodligen också en bra idé om du vill vara extra säker.

Den plats din iPhone 7 eller iPhone 7 + måste skyddas mest är i hörnen, det är där det finns störst chans att din iPhone 7 blir träffad om du förlorar det, hörnen är också den plats ditt glas enklaste kommer att bryta om det blir en chock där , därför är en cover en bra idé, även för att skydda skärmen.

Vi har gjort vad vi kan för att få några så tunna omslag som möjligt, eftersom vi skulle föredra att det är så lite som möjligt att ha en cover på sin iPhone. Om locket inte kan vara tunt då det måste ha en extra funktion, så att du inte förlorar något genom att gå med locket, men få en extra funktion, t. ex. en handväska som du kan använda när du bara behöver ha några kort med, täcker med handväskan är som Också regel de som skyddar det bästa mot förlust och chock.

Ett överdrag skyddar alltid mot slag, förluster och repor, men det kan också orsaka repor. 

Omslag av hård plast kan tenderar att repa din iPhone på bakstycket, eftersom smuts, stötar och kartor sand fastnar mellan locket och din iPhone och det kan orsaka repor när det blir tillåtet att arbeta, därför är det oftast en bra idé att välja en cover av gummi eller Silikon, det är också lättare att hålla på än en av hård plast eller din iPhone ensam. 

Den hårda plast täcker också har fördelar, de är mycket tunnare och lättare än de gjorda av gummi och silikon, och om du inte vill repor från ett hårt omslag kan du bara tvätta den regelbundet, då du bli av med det, och det är inte ett stort problem. Den hårda plasthölje vi har från Philo är en av de bästa vi någonsin har sett, det accepterar massers av stötar och slag, men vädret ingenting och är den tunnaste i världen, är företaget bakom en italiensk en och de är mycket i både kvalitet och design.

Vi har både dyrare och billiga omslag här, vår NoName är oftast billigt och de är också riktigt bra om du inte räknar med att få en highend omslag, om du vill vara säker på att köpa den bästa omslaget, i världen, sedan köpa en från Philo eller Baseus , de är riktigt bra.