👩‍💻👨‍💻 Se studie-, skole- og arbejd-start rabatter - hele august måned! 👩‍💻👨‍💻
300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
GRATIS FRAGT FRÅN 400 KR
50.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS
Om os

Över 10 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filter by

Price
50 kr 1841 kr
Iphone
more... less
Ipad
more... less
Manufacturers
more... less
Färg
more... less
Utrustning
more... less
Filter
iPhone 6/6S täcker väskor och skydd

iPhone 6/6S täcker väskor och skyddDet finns 176 produkter.

iPhone 6 är en trevlig telefon och det är iPhone 6s också, lyckligtvis de är likadana så de använder samma skydd, samma omslag och samma innehavare.  IPhone 6 har en något böjd skärm, dvs skärmen är inte böjd men det är glaset utanför, betyder det att det är svårare att hitta det skyddande glaset för det och svårare att göra skyddsglaset för det. Den böjda glaset gör också att när du släpper din iPhone finns det mycket större chans att...
läs mer
Visar 1 - 54 av 176 artiklar
iPhone 6/6S täcker väskor och skydd

iPhone 6 är en trevlig telefon och det är iPhone 6s också, lyckligtvis de är likadana så de använder samma skydd, samma omslag och samma innehavare. 

IPhone 6 har en något böjd skärm, dvs skärmen är inte böjd men det är glaset utanför, betyder det att det är svårare att hitta det skyddande glaset för det och svårare att göra skyddsglaset för det. Den böjda glaset gör också att när du släpper din iPhone finns det mycket större chans att träffa kanten av skärmen, och en sådan person har att knäcka om de utsätts för för mycket.

iPhone 6/6S-skydd

En iPhone måste skyddas, men det kan också bli för mycket, därför har vi gjort vad vi kan för att hitta de tunnaste täcker och de med extra funktioner så det verkar inte som du förlorar något genom att ha locket på.

En cover bör gärna skydda mot slag och repor, men det bör helst göra något värre, täcker av hård plast kan tenderar att repa din iPhone, eftersom damm och smuts fastnar mellan locket och din iPhone och det kan orsaka repor , därför är det oftast en bra idé att välja en gummi eller silikonhölje, det är också lättare att hålla på än en hård plasthölje eller din iPhone ensam. 

Skillnaden mellan silikon och hårda plastöverdrag

Den hårda plast täcker också har fördelar, de är mycket tunnare och lättare än de gjorda av gummi och silikon, så du upplever mindre med ett omslag på din iPhone med en hård plasthölje, och om du inte vill repor från ett hårt omslag kan du bara tvätta den regelbundet , du bli av med det, och det är inte ett stort problem.

Det finns några omslag som ger extra funktioner, till exempel ett omslag med en plånbok inbyggd, med ett sådant omslag, kommer du bli av med din stora plånbok när du är i stan, till exempel, så det kan vara en riktigt bra fördel. Omslag med plånbok i vanligtvis också skyddar din iPhone ännu bättre, så det finns en annan fördel med att ha det i staden.

iPhone 6/6S-fodral är alltid en bra idé

Om du förlorar din iPhone på något hårt det alltid blir repad eller går mer I bitar då ett fall alltid en bra idé, skyddar det väldigt mycket när man har otur så en gång du har otur det är super bra idé att ha ett fall på sin iPhone. 

Det finns verkligen många olika typer av omslag, är skillnaden riktigt bra, många är för billiga och därför synd, de som vi har här är alla riktigt bra, även de billiga av dem är så bra att du enkelt kan använda dem varje dag och resten av tiden du har din iPhone , det finns också garanti på alla omslag du ser här, och vi kräver aldrig att du skickar något tillbaka, om det inte är mycket konstigt eller vi måste använda det eftersom vår tillverkare säger att de kommer att få det tillbaka.

Mjuk iPhone 6/6S täcker

Vi älskar den mjuka silikon täcker, de är klart de som är bäst att hålla på eftersom de inte glider så lätt och det är också de som skyddar det bästa mot slag och förlust, därför är du säker på att det är en bra idé att köpa en mjuk iPhone 6 Cover , särskilt de från haweel de är både billiga och fungerar riktigt bra.

Omslag med Användarrecensioner

Vi är väldigt mycket i att ha täckning recensioner på så många omslag som möjligt, så att du kan se vad andra tycker om omslaget du tittar på, och dessa är verkliga människor som också skriver vad de tycker är bra och dåligt på de täcker de köper , de flesta av dem köper bara ett omslag så det spenderas en lång tid och hela tiden, därför omslaget recensioner ger en riktigt bra inblick i hur det är att använda locket hela tiden.
Det finns fortfarande människor som skriver om hur omslaget lyckades gå vilse med en iPhone inuti. 

För kvalitets skull är det en bra idé att titta lite extra när du köper omslag, du kan få någon riktigt dålig omslag, eller någon som inte lever upp till vad du förväntar dig, vi har massers av Noname omslag, dessa är billiga och naturligtvis känns det också som att när Man jämför dem med kombinationen av ett varumärke, har vi massers av Haweel täcker dessa är billiga och fina, även vi har någon från Baseus, de är i riktigt bra kvalitet.