300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtrer produkter

Utrustning
Pris
kr kr
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
Producenter
vis flere mindre
Iphone
Filter
iPhone 14 Pro Max Covers, Tasker, Glas, og Beskyttelse

iPhone 14 Pro Max Covers, Tasker, Glas, og Beskyttelse

Det finns 110 produkter.
iPhone 14 Pro Max Fodral, Skärmskydd, Glas och SkyddFöreställ dig att din iPhone 14 Pro Max 6,7" skärm är lika skör som glas. Ja, faktiskt är den det! Den stora, vackra skärmen är en konstverk, men den är också utsatt för repor och skador från vardagens olyckor. Här kommer skärmskyddet in i...
läs mer
Visar 109 - 110 av 110 artiklar
iPhone 14 Pro Max Covers, Tasker, Glas, og Beskyttelse

iPhone 14 Pro Max Fodral, Skärmskydd, Glas och Skydd

Föreställ dig att din iPhone 14 Pro Max 6,7" skärm är lika skör som glas. Ja, faktiskt är den det! Den stora, vackra skärmen är en konstverk, men den är också utsatt för repor och skador från vardagens olyckor. Här kommer skärmskyddet in i bilden. Det är din iPhones bästa försvar mot vardagens slitage och åldrande. Ett härdat skärmskydd kan absorbera stötar, motstå repor och hålla din skärm intakt även om du tappar din iPhone.

Dubbel Skydd: Fodral och Skärmskydd

Om du verkligen vill hålla din iPhone 14 Pro Max 6,7" säker är kombinationen av ett robust fodral och skärmskydd vägen att gå. Ett fodral skyddar baksidan och kanterna på din iPhone medan skärmskyddet skyddar skärmen. Tillsammans skapar de en stark barriär som skyddar din iPhone mot olyckliga stötar, fall och repor. Din iPhone är ett mästerverk - så varför inte ge den det skydd den förtjänar?

Fodral: Din iPhones Säkerhetsbälte

Ett fodral till din iPhone 14 Pro Max 6,7" är inte bara en tillbehör - det är en säkerhetsbälte för din iPhone. Utan ett fodral är din iPhone utsatt för stötar, fall och repor. Men med ett fodral är din iPhone säker. Fodral är designade för att absorbera stötar och skydda mot repor, så att din iPhone kan klara av vardagens utmaningar utan att få en skråma.

Val av Fodral: Färg, Mönster eller Svart/Genomskinligt?

Vilket fodral ska du välja till din iPhone 14 Pro Max 6,7"? Det är helt upp till dig och din personliga stil. Ett färgat fodral kan ge din iPhone en fräsch touch och göra den lättare att hitta i en överfull väska. Ett fodral med ett unikt mönster kan göra din iPhone till något speciellt och visa din personliga stil. Oavsett om du gillar blommor, geometriska figurer eller ett unikt konstverk kan du hitta ett mönstrat fodral som passar din smak. Om du föredrar något mer diskret är ett svart eller genomskinligt fodral ett bra val. Svart är tidlöst och elegant och passar till alla stilar. Ett genomskinligt fodral låter din iPhones design lysa igenom så att du kan visa upp din iPhone samtidigt som den är väl skyddad. Valet är ditt!

Skärmskydd: Rädda din iPhone 14 Pro Max med extra skydd

Skärmskydd är avgörande för att rädda din iPhone 14 Pro Max 6,7" från onödiga skador och repor. Detta tunna men extremt hållbara glas fungerar som ett extra skyddslager på din iPhones skärm. Låt oss utforska hur skärmskyddet kan rädda din värdefulla enhet.

Först och främst ger skärmskyddet en extra barriär mot skador. Det är designat för att vara extremt hårt och motstå repor och slag. Vardagens faror som nycklar, mynt och vassa föremål som ligger i din ficka eller väska utgör inte längre något hot mot din iPhones skärm. Med skärmskyddet på plats kan du använda din iPhone utan bekymmer och veta att skärmen förblir intakt.

Dessutom kan skärmskyddet absorbera stötar och slag som kan uppstå vid tapp eller olyckor. Det fungerar som ett extra vadderat lager mellan skärmen och den potentiella skadan. Om du råkar tappa din iPhone kommer skärmskyddet att absorbera det mesta av stöten och minimera risken för att skärmen blir skadad eller krossad. Det är som en livräddare för din iPhone!

Fodral och Skärmskydd: Kombinerat skydd på högsta nivå

För att uppnå det mest omfattande skyddet för din iPhone 14 Pro Max 6,7" rekommenderas det att kombinera skärmskydd med ett pålitligt fodral. När dessa två skyddslager arbetar tillsammans ökar skyddsnivån avsevärt. Låt oss utforska varför denna kombination är så effektiv.

Genom att använda både ett fodral och skärmskydd på din iPhone skapar du en försvarslinje som täcker både skärmen och enhetens kropp. Fodralet fungerar som ett skyddande skal som omger och täcker både baksidan och kanterna på din iPhone 14 Pro Max. Det är tillverkat av hållbart material som är designat för att motstå slag och stötar och ger din iPhone pålitligt skydd i vardagen.

Samtidigt fungerar skärmskyddet som ett extra skyddslager för skärmen. Det skyddar mot repor och minskar risken för att skärmen skadas vid tapp eller stötar. Kombinationen av ett fodral och skärmskydd säkerställer att din iPhone är bättre skyddad mot både mindre och större skador. Du kan använda din enhet med förtroende och veta att den är skyddad på högsta nivå.

Fodral: Rädda din iPhone med stil och funktionalitet

Utöver att ge skydd kan ett fodral till din iPhone 14 Pro Max också vara ett fantastiskt sätt att lägga till stil och funktionalitet till din enhet. Låt oss utforska hur fodral kan rädda din iPhone på flera sätt.

Först och främst skyddar ett fodral baksidan och kanterna på din iPhone mot repor, stötar och mindre skador. Det fungerar som ett skyddande skal som motverkar dagligt slitage och minskar risken för kosmetiska defekter på din enhet. Genom att använda ett fodral kan du behålla din iPhones ursprungliga utseende och värde under en längre tid.

Utöver skyddet erbjuder fodral också extra funktionalitet och praktiska fördelar. Vissa fodral är designade med extra fickor eller utrymmen för att förvara kreditkort, kontanter eller andra små föremål. Detta gör det enkelt att ha alla dina nödvändigheter samlade på ett ställe och eliminerar behovet av en separat plånbok eller väska.

Val av Fodral: Färger, Mönster eller Svart/Genomskinligt?

När du väljer ett fodral till din iPhone 14 Pro Max har du flera alternativ som passar din personliga smak och stil. Ett fodral med färger kan lägga till liv och personlighet till din iPhone 14 Pro Max. Det ger dig möjlighet att matcha din enhet med din individuella stil eller lägga till en fräsch kontrast. Färgglada fodral sticker ut och ger din iPhone 14 Pro Max en unik och iögonfallande look.

Om du föredrar en mer subtil stil kan ett fodral med mönster vara det rätta valet för dig. Det finns ett brett utbud av mönster från eleganta till moderna designs. Ett mönstrat fodral ger din iPhone 14 Pro Max en sofistikerad och stilfull look.

Å andra sidan kan du välja ett svart eller genomskinligt fodral för en mer minimalistisk och tidlös look. Ett svart fodral ger din iPhone 14 Pro Max en klassisk elegans medan ett genomskinligt fodral behåller enhetens naturliga skönhet och design.

Oavsett vilket fodral du väljer är det viktigt att komma ihåg att det primära syftet är att skydda din iPhone 14 Pro Max. Så välj ett fodral som matchar din personliga stil och behov och njut av det extra skyddet och estetiken det ger.

iaai