300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtrer produkter

Utrustning
Pris
kr kr
Färg
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
Producenter
vis flere mindre
Ipad
Iphone
MACS
Filter
iPad står-gör ditt skrivbord mer Shakers!

iPad står-gör ditt skrivbord mer Shakers!

Det finns 19 produkter.
iPad-ställ - gör skrivbordet mer organiserat! Om du vill ha ordning på skrivbordet kan det vara till stor hjälp att skaffa ett ställ till din iPad. Vi har ett brett utbud av iPad-ställ som hjälper i olika situationer och har olika funktioner. Ett vanligt iPad-ställ kan hjälpa till att...
läs mer
Visar 1 - 19 av 19 artiklar
iPad står-gör ditt skrivbord mer Shakers!

iPad-ställ - gör skrivbordet mer organiserat!

Om du vill ha ordning på skrivbordet kan det vara till stor hjälp att skaffa ett ställ till din iPad. Vi har ett brett utbud av iPad-ställ som hjälper i olika situationer och har olika funktioner.

Ett vanligt iPad-ställ kan hjälpa till att stabilisera din iPad när du använder den och göra allt från arbete till filmtittande mycket bekvämare. Dessutom finns det flera hälsofördelar med att kunna justera höjden och vinkeln när du använder den.

Det är också möjligt att få en docka till iPad som både fungerar som ställ och laddar din iPad samtidigt. På så sätt är din iPad alltid laddad när du behöver ta den med dig någon annanstans.

Ett bilhållare till iPad kan definitivt rekommenderas under långa bilresor, där passagerarna behöver något att sysselsätta sig med. Detta är särskilt praktiskt om du har barn på baksätet, eftersom det kan ge lugn för att fokusera på körningen.

De flesta ställ och hållare ger också en stilistisk touch till kontoret, vardagsrummet, bilen eller var du än vill förvara din iPad.

Det är mycket rekommenderat att skaffa ett skydd till din iPad, eftersom ett iPad-skydd ger både bra skydd, snygg stil och olika funktioner beroende på vilket du väljer.

Extra skydd till iPad är alltid bra, eftersom det kan vara dyrt att ersätta den om den går sönder, medan skyddet i sig är relativt billigt. De flesta iPad-skydd ger skydd mot stötar, slag och repor från alla sidor.

Många iPad-skydd kommer i svart, men det finns flera olika färger och stilar om du letar efter något speciellt. Eftersom en iPad redan har en stilren design har de flesta återförsäljare valt att göra skydd som kompletterar detta.

Dessutom kan ett iPad-skydd vikas på olika sätt när det är utslaget, vilket gör det möjligt att använda det som ställ för iPad samtidigt. På så sätt har du alltid ett ställ med dig, så att du enkelt kan titta på filmer och serier eller bara spela ett spel.

När det gäller att organisera dina enheter hemma eller på kontoret är ställ och dockor definitivt ett bra sätt att göra det på. Det gör det både enklare att hantera utrustning och kablar.

Med en docka till iPad är det superenkelt att både ladda din iPad och placera den på en fast plats när du kommer hem. En docka till iPad är tillverkad i bra material, så den glider inte runt på bordet när den ska hålla din iPad.

Om du vill ha ordning på många enheter och kablar samtidigt kan en multi-docka eller powerhouse vara den perfekta lösningen. Den ger möjlighet att ladda många enheter samtidigt och samtidigt organisera dem snyggt istället för att de ligger överallt.

iaai