300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtrer produkter

Utrustning
vis flere mindre
Pris
kr kr
Färg
vis flere mindre
Hane
vis flere mindre
Hona
vis flere mindre
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
QI opladning
MFi godkänd
Laddningseffekt
vis flere mindre
Producenter
vis flere mindre
Apple Watch
Ipad
Iphone
MACS
Filter

iPad Air 11" M2 (2024)

Det finns 401 produkter.
iPad Air 11" M2 (2024)Med en 11-tums Liquid Retina-skärm erbjuder iPad Air M2 (2024) en otrolig visuell upplevelse. Skärmen är utformad för att ge användarna skarpa och levande bilder, oavsett om det är för arbete eller underhållning.Bredare färgomfång (P3)Den breda färgskalan (P3) tillåter...
läs mer
Visar 109 - 162 av 401 artiklar
iPad Air 11" M2 (2024)

iPad Air 11" M2 (2024)

Med en 11-tums Liquid Retina-skärm erbjuder iPad Air M2 (2024) en otrolig visuell upplevelse. Skärmen är utformad för att ge användarna skarpa och levande bilder, oavsett om det är för arbete eller underhållning.

Bredare färgomfång (P3)

Den breda färgskalan (P3) tillåter fler färger, vilket gör bilder och videor mer naturtrogna och dynamiska. Perfekt för de som arbetar med grafisk design eller fotoredigering, då varje nyans kommer att vara både exakt och levande.

True Tone

True Tone anpassar automatiskt skärmens färg och ljusstyrka baserat på omgivande ljus. Det gör det mer behagligt att titta på skärmen under längre perioder, oavsett om du läser, tittar på film eller arbetar.

Antireflexbeläggning

Den antireflexbelagda ytan minskar irriterande ljusreflektioner, vilket gör det enklare att använda iPaden utomhus eller i starkt ljus. Det är en stor fördel för de som arbetar på språng eller föredrar att ta med sina enheter utomhus.

M2-chip

Den kraftfulla M2-chippen ger iPad Air enastående prestanda. Oavsett om det handlar om krävande appar, multitasking eller spel kan iPaden hantera allt med lätthet. M2-chippen säkerställer också att enheten är energieffektiv, vilket resulterar i längre batteritid.

Förbättrad processorns hastighet

Energieffektivitet

Multitasking utan problem

4K-video

Med stöd för 4K-video kan iPad Air spela in och spela upp videor i ultrahög upplösning. Detta är perfekt för videofotografer, vloggers och alla som älskar att fånga och njuta av detaljerade videor.

Horisontell 12 MP frontkamera med ultravidvinkel

Det horisontella 12 MP frontkameran med ultravidvinkel gör videosamtal och selfies ännu bättre. Med en bredare synvinkel kan fler personer vara med på bilden, vilket gör det perfekt för gruppsamtal och online-möten.

Högkvalitativa selfies

Bättre videosamtal

Ultrabred synfält

USB-C-port

Med USB-C-porten kan du enkelt ansluta en mängd olika externa enheter som kameror, skärmar och externa hårddiskar. Det ger flexibilitet för de som behöver utöka sina arbetsmöjligheter.

Touch ID i den övre knappen

Den övre knappen med Touch ID ger snabb och säker åtkomst till din iPad. Funktionen möjliggör snabb upplåsning utan att kompromissa med säkerheten.

Snabb låsning och upplåsning

Säker åtkomst till personlig data

Praktisk placering

Stereohögtalare (i liggande läge)

Stereohögtalarna som är placerade horisontellt ger en uppgraderad ljudupplevelse, oavsett om du tittar på film, spelar spel eller lyssnar på musik. Ljudet är fylligare och mer balanserat.

Wi-Fi 6E

Wi-Fi 6E erbjuder snabbare och mer stabila internetanslutningar. För optimal streaming, onlinearbete och nedladdningar utan fördröjningar är Wi-Fi 6E ett måste.

Stöd för Apple Pencil Pro

iPad Air M2 (2024) stöder Apple Pencil Pro, vilket gör det enkelt att ta anteckningar, rita eller skapa professionella designer. Den precisa inmatningen gör den till ett oumbärligt verktyg för både kreativa själar och produktiva användare.

Stöd för Magic Keyboard

Stödet för Magic Keyboard förvandlar iPaden till en bärbar dator, vilket gör det enklare att skriva och arbeta på språng. Denna kombination erbjuder ett komplett tangentbord och styrplatta, vilket ger en intuitiv skrivupplevelse.

Förvandlas enkelt till en bärbar dator

Idealisk för skrivande och produktivt arbete

Integrerad styrplatta för enkel navigering

iaai