300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtrer produkter

Kategori
Pris
kr kr
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
Utrustning
Filter
Garmin tilbehør

Garmin tilbehør

Det finns 51 produkter.
Garmin tillbehör Garmin är en av de mest populära tillverkarna av wearables. Det innebär naturligtvis att det finns ett brett utbud av tillbehör tillgängligt för dessa produkter. Här på MacKabler strävar vi efter att ha ett urval av det smartaste tillbehöret till din Garmin smartklocka, så att du...
läs mer
Visar 1 - 51 av 51 artiklar
Garmin tilbehør

Garmin tillbehör

Garmin är en av de mest populära tillverkarna av wearables. Det innebär naturligtvis att det finns ett brett utbud av tillbehör tillgängligt för dessa produkter. Här på MacKabler strävar vi efter att ha ett urval av det smartaste tillbehöret till din Garmin smartklocka, så att du kan sätta din personliga prägel på din klocka.

Laddare till Garmin smartklockor

En av de viktigaste typerna av Garmin-tillbehör är laddare, eftersom en klocka utan ström inte är mycket värd. Det är därför viktigt att du har rätt laddare så att du alltid kan ladda din Garmin smartklocka. Oavsett om du är hemma eller på språng, vill man ogärna hamna i en situation där batteriet tar slut. Alla våra laddare, adaptrar och laddningskablar kan också användas för dataöverföring från din dator (kartuppdatering, programuppdatering etc.).

Laddningsställ för hemmet

Letar du efter en smart laddare för hemmet där du bara kan placera din Garmin smartklocka? Kanske en laddningsställ där du kan fästa klockan och följa med på klockans skärm samtidigt? Vi är mycket entusiastiska över denna lösning, eftersom den medföljande kabeln när du köper din klocka kan vara lite opraktisk. Med en laddningsställ slipper du att klockan ligger i en obekväm position när du laddar den.

Adapter för Garmin smartklockladdare

Hamnar du ibland i situationen att du har åkt iväg hemifrån utan din vanliga laddare till din Garmin smartklocka? Då behöver du en adapter så att du alltid kan ladda din klocka. Med en adapter kan du enkelt ansluta din klocka till vilken laddningskabel som helst. Till exempel kan du ansluta en av följande till en vanlig USB-C eller Micro USB-kabel och sedan kan du ladda.

Laddningskablar till Garmin smartklockor

Om du bara letar efter en klassisk laddningskabel till din Garmin smartklocka har vi självklart också något för dig. Med dessa laddningskablar kan du alltid vara säker på att ladda din Garmin-klocka. Det enda du behöver göra är att ansluta kabeln till din USB-laddare eller till din dator.

Armband till Garmin smartklockor

En annan typ av tillbehör till Garmins smartklockor är armband. Armband är det bästa och enklaste sättet att sätta sin personliga prägel på sin smartklocka. Det finns en mängd olika armband, så det finns utan tvekan också en typ av armband som du finner idealisk för dig. Eftersom Garmins smartklockor i grund och botten är avsedda för sport och andra relaterade aktiviteter, är de flesta armband utformade som sporttillbehör. Med det sagt är det självklart också möjligt att hitta armband som har en mer vardaglig eller till och med elegant design, så att du kan använda din klocka vid olika tillfällen. Armbanden finns också i olika material, som till exempel silikon eller nylon. Dessutom finns de i många olika färger och mönster.

iaai