300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
100.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtrer produkter

Utrustning
Hane
Hona
Längd
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
Producenter
vis flere mindre
Pris
kr kr
Ljud
Video
Filter
Displayport

Displayport

Det finns 19 produkter.
Displayport DisplayPort är vad alla 4K-skärmar kommer att köra med, så i framtiden kommer alla skärmar med DisplayPort, på Mackabler vi är redo-med alla adaptrar du behöver för din Mac Book, iMac eller Mac Minier.Din MAC har inte en DisplayPort, men en Mini DisplayPort, de 2 kontakterna är nästan identiska, Mini DisplayPort är bara mindre.Vi på Mackabler erbjuder tre olika Mini DisplayPort till DisplayPort. En för adapter, en för kabel och en DisplayPort med flera utgångar. Mini DisplayPort till...
läs mer
Visar 1 - 19 av 19 artiklar
Displayport

Displayport

DisplayPort är vad alla 4K-skärmar kommer att köra med, så i framtiden kommer alla skärmar med DisplayPort, på Mackabler vi är redo-med alla adaptrar du behöver för din Mac Book, iMac eller Mac Minier.
Din MAC har inte en DisplayPort, men en Mini DisplayPort, de 2 kontakterna är nästan identiska, Mini DisplayPort är bara mindre.
Vi på Mackabler erbjuder tre olika Mini DisplayPort till DisplayPort. En för adapter, en för kabel och en DisplayPort med flera utgångar.

Mini DisplayPort till DisplayPort-adapter och Mini DisplayPort till DisplayPort-kabel – med vår Mini DisplayPort till DisplayPort-adapter och-kabel kan du placera den externa bildskärmen på din MAC-dator.
Mini DisplayPort för 3-i-1-adaptern har en Mini DisplayPort han-port som går in i din Mac-dator.
Därifrån har det 3 hon hamnar som kan användas, är en en HDMI-uttag som stöder ljud, sedan en DVi-kontakt, även det finns en helt vanlig DisplayPort-sockel.
Då du alltid står och saknar en DisplayPort på antingen arbete, eller hemma i TV-rummet så måste du ta en titt på några av de utmärkta produkter som du ser ovan.