Vi sender hver dag, nøjagtigt som vi plejer
300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
GRATIS FRAGT FRÅN 400 KR
50.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS
Om os

Över 10 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filter by

Utrustning
more... less
Hane
more... less
Hona
more... less
Price
91 kr 583 kr
Manufacturers
more... less
Längd
more... less
Produktgaranti
more... less
Ljud
more... less
Video
more... less
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
more... less
Filter
Displayport

DisplayportDet finns 20 produkter.

Displayport DisplayPort är vad alla 4K-skärmar kommer att köra med, så i framtiden kommer alla skärmar med DisplayPort, på Mackabler vi är redo-med alla adaptrar du behöver för din Mac Book, iMac eller Mac Minier.Din MAC har inte en DisplayPort, men en Mini DisplayPort, de 2 kontakterna är nästan identiska, Mini DisplayPort är bara mindre.Vi på Mackabler erbjuder tre olika Mini DisplayPort till DisplayPort. En för adapter, en för kabel och en...
läs mer
Visar 1 - 20 av 20 artiklar
Displayport

Displayport

DisplayPort är vad alla 4K-skärmar kommer att köra med, så i framtiden kommer alla skärmar med DisplayPort, på Mackabler vi är redo-med alla adaptrar du behöver för din Mac Book, iMac eller Mac Minier.
Din MAC har inte en DisplayPort, men en Mini DisplayPort, de 2 kontakterna är nästan identiska, Mini DisplayPort är bara mindre.
Vi på Mackabler erbjuder tre olika Mini DisplayPort till DisplayPort. En för adapter, en för kabel och en DisplayPort med flera utgångar.

Mini DisplayPort till DisplayPort-adapter och Mini DisplayPort till DisplayPort-kabel – med vår Mini DisplayPort till DisplayPort-adapter och-kabel kan du placera den externa bildskärmen på din MAC-dator.
Mini DisplayPort för 3-i-1-adaptern har en Mini DisplayPort han-port som går in i din Mac-dator.
Därifrån har det 3 hon hamnar som kan användas, är en en HDMI-uttag som stöder ljud, sedan en DVi-kontakt, även det finns en helt vanlig DisplayPort-sockel.
Då du alltid står och saknar en DisplayPort på antingen arbete, eller hemma i TV-rummet så måste du ta en titt på några av de utmärkta produkter som du ser ovan.