300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtrer produkter

Utrustning
Pris
kr kr
Hane
Hona
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
QI opladning
MFi godkänd
Laddningseffekt
Producenter
vis flere mindre
Apple Watch
Ipad
Iphone
MACS
Filter
AirPods tillbehör

AirPods tillbehör

Det finns 41 produkter.
AirPods 1 & 2 tillbehörDet finns flera olika typer av tillbehör till AirPods som kan göra livet enklare. Det mest väsentliga är att ha ett enkelt sätt att ladda dem eftersom det är nödvändigt för att kunna använda dem.För detta är det en riktigt bra idé att skaffa en fodral till AirPods...
läs mer
Visar 1 - 41 av 41 artiklar
AirPods tillbehör

AirPods 1 & 2 tillbehör

Det finns flera olika typer av tillbehör till AirPods som kan göra livet enklare. Det mest väsentliga är att ha ett enkelt sätt att ladda dem eftersom det är nödvändigt för att kunna använda dem.

För detta är det en riktigt bra idé att skaffa en fodral till AirPods eftersom det ger ett enkelt sätt att förvara dina AirPods medan de laddas. Du måste nämligen ladda AirPods genom ett fodral.

Här på sidan hittar du ett stort urval av användbara tillbehör till dina AirPods. På det sättet kan du vara säker på att du får ut mesta möjliga av dina hörlurar. Tillbehör som ger tillräckligt med ström och hjälper dig att hitta en användbar och praktisk plats att förvara dina AirPods.

På så sätt ser du till att du får ut mesta möjliga av dina hörlurar, oavsett om det är för att lyssna på musik eller för mer praktiska ändamål - som att prata i telefon på jobbet eller lyssna på en podcast när du sitter på bussen. Oavsett vad kommer du att vara nöjd med vårt breda utbud av olika typer av tillbehör till dina AirPods här. Både du och dina hörlurar kommer att tacka dig när du har allt utrustning på plats.

Förutom att bara skaffa ett vanligt fodral till AirPods kan du också få en Qi-trådlös laddningsfodral till AirPods, vilket gör det möjligt att ladda dina AirPods på en Qi-trådlös laddare, vilket gör det mycket enklare.

Dessutom kan det vara en bra idé att skaffa en ställning till AirPods så att du har en fast plats att ladda dina AirPods. På det sättet är du aldrig osäker på var de är när du inte använder dem, vilket är mycket praktiskt eftersom de, små som de är, lätt kan försvinna.

Med en ställning till AirPods får du också en extra boost till inredningen eftersom du både får den eleganta looken från dina Apple-enheter och en ställning som kompletterar detta väl.

Dessutom kan du få en rem till AirPods som gör det enklare att hålla koll på var de är när du har dem med dig. Annars kan de lätt försvinna, antingen i fickan eller när du råkar lägga dem ifrån dig, så det kan spara mycket tid och letande.

Genom att kombinera de olika typerna av tillbehör vi har i denna kategori kan du göra ditt liv med AirPods mycket enklare. Både genom att det blir lättare att hålla koll på var de är och genom att göra det enklare att ladda dina AirPods.

iaai