300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtrer produkter

Utrustning
vis flere mindre
Pris
kr kr
Färg
Hane
vis flere mindre
Hona
vis flere mindre
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
QI opladning
MFi godkänd
Laddningseffekt
vis flere mindre
Producenter
vis flere mindre
Apple Watch
Ipad
Iphone
MACS
Filter
MacBook Air 15" M3 2024

MacBook Air 15" M3 2024

Det finns 472 produkter.
MacBook Air 15" M3 2024Den nya MacBook Air med M3-chipet representerar en revolution inom bärbara datorer och blir en kraftfull följeslagare för både arbete och spel. Utrustad med det banbrytande M3-chipet förbättrar denna modell de redan populära funktionerna som världens mest använda bärbara...
läs mer
Visar 55 - 108 av 472 artiklar
MacBook Air 15" M3 2024

MacBook Air 15" M3 2024

Den nya MacBook Air med M3-chipet representerar en revolution inom bärbara datorer och blir en kraftfull följeslagare för både arbete och spel. Utrustad med det banbrytande M3-chipet förbättrar denna modell de redan populära funktionerna som världens mest använda bärbara dator är känd för. Imponerande batteritid på upp till 18 timmar säkerställer att du kan ta med dig din MacBook Air överallt och fördjupa dig i dina intressen utan avbrott.

Den nya MacBook Air erbjuds nu med M3-chipet från 9 999 kr, medan modellen med M2-chipet är tillgänglig från 8 999 kr. M3-modellerna blir tillgängliga från den 8 mars, vilket ger konsumenterna nya möjligheter att välja den kraft och hastighet som passar deras behov bäst.

Designad med mobilitet i åtanke sticker MacBook Air ut med sin superlätta design och en tjocklek på lite över en centimeter. Denna bärbara dator är inte bara lätt att integrera i din dagliga rutin, den är också utvecklad med miljön i åtanke. MacBook Air med M3 är tillverkad av 50 procent återvunna material, vilket markerar en milstolpe för Apple, medan det hållbara aluminiumhöljet på alla MacBook Air-modeller understryker Apples engagemang för hållbarhet.

Med två storlekar att välja mellan, en 13-tums och en 15-tums modell, erbjuder MacBook Air flexibilitet för olika användares behov. Den mindre 13-tums modellen är idealisk för dem som ständigt är på språng, medan den större 15-tums skärmen ger mer utrymme för multitasking. Fyra eleganta färger med matchande MagSafe-laddningskablar ger en personlig touch till din enhet.

Prestanda och batteritid har kraftigt förbättrats i den nya MacBook Air, tack vare Apple M3-chipet. Jämfört med tidigare modeller levererar M3 upp till 1,6 gånger snabbare prestanda än MacBook Air med M1 och upp till 13 gånger snabbare prestanda än den snabbaste Intel-baserade MacBook Air. Med upp till 18 timmars batteritid är MacBook Air med M2 och M3 redo att hantera alla uppgifter, från multitasking mellan appar till videoredigering i iMovie eller spel med förbättrad spelfunktion.

MacBook Air erbjuder också en mängd intelligenta macOS-funktioner drivna av imponerande AI-prestanda i Neural Engine. Detta inkluderar avancerade kamerafunktioner, realtids tal-till-text och visuell förståelse. Ett omfattande ekosystem av appar med AI-funktioner utvidgar möjligheterna för produktivitet och kreativitet.

Slutligen sätter MacBook Air nya standarder för bärbara datorer med sin imponerande skärm, kamera och ljudsystem. Liquid Retina-skärmen ger bilder och videor liv med levande kontrast och skarpa detaljer, medan det högupplösta FaceTime HD-kameran och det omfattande ljudsystemet med Dolby Atmos förstärker din multimediaupplevelse. Med en rad anslutningsmöjligheter, inklusive MagSafe och Thunderbolt-portar, samt ett Magic Keyboard med Touch ID, är MacBook Air inte bara en kraftfull och miljövänlig enhet, utan också en som definierar framtiden för mobil datoranvändning.

iaai