Vi sender hver dag, nøjagtigt som vi plejer
300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
GRATIS FRAGT FRÅN 400 KR
50.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS
Om os

Över 10 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filter by

Price
50 kr 1193 kr
Manufacturers
more... less
Hona
more... less
Batteritid
more... less
Batteri opladningstid
more... less
QI opladning
more... less
Laddningseffekt
more... less
more... less
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
more... less
Filter
Wonderfestiwall

WonderfestiwallDet finns 52 produkter.

Wonderfestiwall är förmodligen Danmarks mest kulturella och naturliga Festival. Wonderfestiwall bildades år 2008 av ett fåtal unga människor. Syftet med Wonderfestiwall var att det skulle gynna ungdomarnas lokaler på Bornholm, eftersom det inte händer mycket på Bornholm. Wonderfestiwall äger rum på Bornholm, på Hammershus. Vackra naturliga omgivningar och en annan natur än andra festivaler, det är ganska sensuell av Wonderfestiwall. En verkligt unik festival med perfekt omgivning. En liten sak att...
läs mer
Visar 1 - 52 av 52 artiklar
Wonderfestiwall

Wonderfestiwall är förmodligen Danmarks mest kulturella och naturliga Festival.

Wonderfestiwall bildades år 2008 av ett fåtal unga människor. Syftet med Wonderfestiwall var att det skulle gynna ungdomarnas lokaler på Bornholm, eftersom det inte händer mycket på Bornholm.

Wonderfestiwall äger rum på Bornholm, på Hammershus. Vackra naturliga omgivningar och en annan natur än andra festivaler, det är ganska sensuell av Wonderfestiwall. En verkligt unik festival med perfekt omgivning.

En liten sak att tänka på är att på Wonderfestiwall du inte får ta med din alkohol hemifrån. I gengäld lovar Wonderfestiwall att priserna på alkohol kommer att vara extremt låga.

Om du jämför Wonderfestiwall med andra festivaler i Danmark, är Wonderfestiwall en otroligt billig Festival.

Bornholm måste ses av ungdomarnas musik kartor med Wonderfestiwall, vilket är anledningen till att Wonderfestiwall har grundats.  

Wonderfestiwall är en festival för unga människor, som uppskattar unik natur, plats och bra musik med många populära musik artister.

Vilken utrustning är bekväm att bära på Wonderfestiwall och andra festivaler runt om i Danmark?

Under Wonderfestiwall kan det snabbt op22stå en hel del frågor. Till exempel, en mobil kan snabbt få några repor här och där, och naturligtvis bör det inte hända. Därför rekommenderar vi att du använder skärmskydd för din mobil eller surfplatta. Skärmskydd är en billig och smart lösning om du vill undvika djupa repor eller en krossad skärm på din mobil eller surfplatta.

Så investera i skärmskydd och skydda din mobil eller surfplatta enkelt och billigt.

Den populära Power Bank rekommenderar också att du tar en titt på när vi talar om praktisk utrustning för festivaler. Liksom många andra festivaler finns det också på Wonderfestiwall batteri vagnar där du kan få din mobil eller surfplatta laddad. Det finns dock ofta extrema långa köer som snabbt hamnar i alltför långa väntetider och prisEn på en laddning är ofta extrema djur. En Powerbank är både en billig men också smart metod för att ladda din mobil eller surfplatta. Du laddar din Power Bank hemifrån och använder den på festivalen när din mobil eller surfplatta har ont om ström.  

Kort sagt, en kraft bank är ett billigt, enkelt och enkelt sätt att undvika dyra avgifter, fruktansvärda kor och strömavbrott.

Vi rekommenderar att du tar en titt på de produkter som vi har nämnt. Dessa produkter sparar du en otrolig mängd pengar, och du inte riskerar en dyr reparation eller behöva vänta i hemska köer för att ladda din mobil.