Vi sender hver dag, nøjagtigt som vi plejer
300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
GRATIS FRAGT FRÅN 400 KR
50.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS
Om os

Över 10 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filter by

Price
50 kr 1193 kr
Manufacturers
more... less
Hona
more... less
Batteritid
more... less
Batteri opladningstid
more... less
QI opladning
more... less
Laddningseffekt
more... less
more... less
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
more... less
Filter
Vig Festival

Vig FestivalDet finns 52 produkter.

Vig Festival skapades 1994, där Kim Larsen dök upp. Sommar konserten blev en succé och året därpå dök Shu-bi-Dua upp. Idag har Vig Festival cirka 13 000 tusen besökare. Vig Festival består av 2 heltidsanställda och volontärer. Vig Festival är för hela familjen. Det är en festival för familj, unga människor och pensionärer. Danska namn förekommer främst på Vig Festival, men det finns också utländska namn. Mysig atmosfär, avkoppling, musik,...
läs mer
Visar 1 - 52 av 52 artiklar
Vig Festival

Vig Festival skapades 1994, där Kim Larsen dök upp. Sommar konserten blev en succé och året därpå dök Shu-bi-Dua upp.

Idag har Vig Festival cirka 13 000 tusen besökare. Vig Festival består av 2 heltidsanställda och volontärer.

Vig Festival är för hela familjen. Det är en festival för familj, unga människor och pensionärer. Danska namn förekommer främst på Vig Festival, men det finns också utländska namn. Mysig atmosfär, avkoppling, musik, samhörighet och underhållning är de värden du hittar på Vig Festival.

Vig Festival erbjuder också ett lekland för barn som kallas "Viggos Børneland". Det är främst underhållning som äger rum på scenen i Viggo ' s Children ' s Country. Det kommer också att finnas gott om aktiviteter för barn och ungdomar i Viggo ' s Children ' s Country, som är ett stort nöje för alla åldrar.

Vig Festival är också känd för sin säkerhet och sin väl fungerande säkerhet. Vig Festival har första hjälpen stationer och brand regulatorer om det skulle op22stå problem. Således är Vig Festival en trygg och trygg Festival.

Kort sagt, Vig Festival är en familje Festival som Langeland Festival. Vig festivalen skapar en trygg och säker miljö.

Vilken utrustning är bekväm att ha med dig på Vig Festival?

En Powerbank är en förnuftig utrustning för den person som har en mobil som ofta tar på strömmen. En Power Bank fungerar på det sätt du laddar den hemifrån. När du är fulladdad tar du den till Vig-festivalen. När telefonen behöver laddas ansluter du bara din Power Bank till din mobil.

PowerBank är en billig och enkel utrustning för Festival bruk.

För att ansluta din Power Bank, måste du ha en laddare kabel på den. Vi rekommenderar att du köper en laddkabel till din Powerbank, så att du kan ansluta din Power Bank till din mobil och få ström. Förutom att använda en laddkabel till din power bank kan den även användas till din laddare. Om du funderar på att ladda din mobil på en batteri bil på Vig Festival, då är det ett måste att duDe har en laddare och kabel.

Skärmskydd är en billig metod för att undvika kostsamma skärm reparationer. Under Vig-festivalen kan din mobil enkelt ta skada och få några sprickor och repor här och där på skärmen. För att undvika detta rekommenderar vi att du köper skärmskydd för din mobil. Ett enkelt och billigt sätt att undvika kostsamma reparationer.

De listade produkter som vi har rekommenderat, vi hoppas att du tar hänsyn till eftersom de är mycket användbara för festivaler i allmänhet.