1-3 DAGARS LEVERANSTID & FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 400 KR    |    30 DAGARS RETURRÄTT    |    [email protected]

Vilken kontakt har din iPhone/iPad eller iPod

Vill du hänga med fler artiklar som denna?

Vilken kontakt har din iPhone/iPad eller iPod

Det kan vara svårt att få reda på vilken kontakt din iPhone, iPad eller iPod har, speciellt eftersom de har så många namn. Här är en guide som kan användas oavsett vilken mobila Apple-enhet du har. Allt du behöver göra är att titta på den kabel som du använder för att ladda din iPad/iPhone eller iPad. Då kan du kan se vilken kontakt du använder och därmed vilket tillbehör du kan köpa.

På den här sidan erbjuder vi både Lightning-kablar till iPhone 5, iPhone 5s, iPhone 5c, iPad 4, Mini, Air, Mini 2 och de senaste iPoden. Men du kan också få många andra tillbehör, som använder en viss kontakt för att fungera. Det finns också adaptrar från 30pin till 8pin men de har speciella problem med ljudet – så du kan lika gärna köpa ljuddockningen i förväg så att den passar.

Så ser Lightning-kabeln ut:

Den kallas också 8pin-kontakten eftersom att den har 8 anslutningar. Vi säljer laddare till 8pin Lightning-kontaken här.

Här kan du se den gamla 30pin-kabeln

30pin-kabeln kan köpas här. Den kallas också ofta för dockningskontakten. 

Skillnaden är väldigt markant

När du får reda på att det endast finns 2 olika kontakter så är det inte så svårt att få reda på när de två kontakterna inte liknar varandra.