DELA DIG!  🎁 JANUARIREA  OP TIL 60%

300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
GRATIS FRAGT FRÅN 400 KR
50.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 10 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filter by

Utrustning

more... less

Hane

more... less

Hona

more... less

Price

7 kr 1019 kr

Manufacturers

more... less

Färg

QI opladning

more... less

Laddningseffekt

more... less

Understøtter: USB-PD

more... less

Längd

more... less

SøgRoskilde Festival

Roskilde FestivalDet finns 37 produkter.

Roskildefestivalen är Skandinaviens största festival. Förutom detta är Roskilde festivalen också Europas näst största festival. Roskilde festivalen bildades 1971. Redan i 1978, Bob Marley själv spelade på Roskilde Festival. Ett annat stort namn var Metallica, som dök upp på Roskildefestivalen i 1986 och Radiohead i 1997. Roskilde Festival besöks av cirka 100 000 tusen varje år. Det är inte bara unga danskar som besöker Roskilde-festivalen, utan även andra EU-länder som har ett intresse...
läs mer
  • Vy:
Visar 1 - 37 av 37 artiklar
Roskilde Festival

Roskildefestivalen är Skandinaviens största festival. Förutom detta är Roskilde festivalen också Europas näst största festival.

Roskilde festivalen bildades 1971. Redan i 1978, Bob Marley själv spelade på Roskilde Festival. Ett annat stort namn var Metallica, som dök upp på Roskildefestivalen i 1986 och Radiohead i 1997.

Roskilde Festival besöks av cirka 100 000 tusen varje år. Det är inte bara unga danskar som besöker Roskilde-festivalen, utan även andra EU-länder som har ett intresse för Roskildefestivalen. Sverige, Norge och Tyskland är bara några av de EU-länder som besöker Roskilde Festival varje år.

Roskildefestivalen har också en god miljöpolitik. Det är, de tänker på miljövänliga produkter, sopor sorteras så att den kan återvinnas och elektrisk teknik. Till exempel, 32 elbilar arrangerades för Roskilde festivalen i 2013. Men förväntar en ännu skarpare miljöpolitik för Roskilde Festival 2015.

Roskilde är en så stor festival att de har 33 heltidsanställda.

Roskildefestivalen rekommenderas främst för unga människor. En stor festival som arrangeras varje år med de största musik namnen i deras musik program. Det är också väntat att Roskilde Festival 2015 kommer att bli en viskning av en fest där fler kändisar från utlandet komma och visas.

Det förväntas att Roskilde Festival 2015 kommer att bli en fantastisk händelse.

Datumet för Roskildefestivalen 2015 är från 27 Juni till 5. Juli. Köp din Roskilde Festival 2015 biljett i tid!  

 

Vilken utrustning kan vara användbar när du är på Roskilde Festival 2015?

Har du någonsin upplevt en trasig, krossad eller repad skärm? En mobil reparation är oerhört dyrt och för att undvika en sådan reparation, rekommenderar vi att du köper skärmskydd. Under Roskildefestivalen kan du snabbt op22stå problem så att din mobil skärm blir större repor eller blir helt krossad. För att undvika en flera hundra dollar reparation, rekommenderar vi att du tar en titt på skärmskydd.

En snabb och billig lösning för att undvika repor, skrämmer och Förmodligen en dyr reparation.

Vet du att din mobil har plötsligt på ström? För att undvika detta problem, köpa en Powerbank. En Powerbank är en praktisk utrustning om du vill undvika en sådan situation som makt brist. Du laddar din power bank hemma och ta den till Roskilde festivalen. När telefonen inte har mer ström vid något tillfälle använder du din Power Bank och ansluter den till din mobil. En enkel och billig metod för att undvika strömavbrott.

Den sista utrustningen vi rekommenderar är batteriluckan. Ett omslag som skyddar din mobil för repor, skrämmer och mer. Dessutom kan du ladda batteriluckan. Detta innebär att locket har ett inbyggt batteri som du kan ladda. När du står på Roskilde Festival och saknar kraft kan du använda ditt fulladdade batteri skydd och ladda mobilen via batteriluckan. En enkel metod för att slå 2 flugor med en sten.

 

Vi hoppas att du tittar på våra rekommendationer eftersom de kan vara otroligt användbara på många sätt för nästa Roskilde Festival 2015 och andra festivaler runt om i Danmark.

INFORMATION - SIDCACHE
Sid generering
Typ av cache
Kan cachastrue
Serverns cache paus1 day(s)
Webbläsarens cache varaktighet60 minute(s)
Kontrollercategory
ValutaSvenska kronor
Land-
LandSverige
Låtsas URLhttp://mackabler.dk/roskilde-festival-70?pc_cur=3&pc_groups=1&pc_ctry2=SE-18&pc_dev=1&specifics=
Låtsas URL (efter)http://mackabler.dk/roskilde-festival-70?pc_cur=3&pc_groups=1&pc_ctry2=SE-18&pc_dev=1&specifics=
GrupperBesökare,
Grupper i cookie1
Standardgrupp i cookie1
Från cache
PrestandaServerns cache använd 0 gånger och byggt 1 gånger => 0.0%