👩‍💻👨‍💻 Se studie-, skole- og arbejd-start rabatter - hele august måned! 👩‍💻👨‍💻
300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
GRATIS FRAGT FRÅN 400 KR
50.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS
Om os

Över 10 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filter by

Utrustning
more... less
Price
50 kr 1193 kr
Manufacturers
more... less
QI opladning
more... less
MFi godkänd
more... less
Laddningseffekt
more... less
Längd
more... less
Hane
more... less
Hona
more... less
Understøtter: USB-PD
more... less
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
more... less
more... less
Färg
more... less
Vikt
more... less
Produktgaranti
more... less
Kompatibilitet
more... less
Filter
NIBE Festival

NIBE FestivalDet finns 51 produkter.

NIBE Festival är en av Danmarks största festivaler. NIBE Festival är känd för sitt musik program. Ofta finns det stora musikkonstnärer på NIBE festivalen inte bara danska utan även utländska kända musiker. NIBE Festival hålls i Shell Forest, ett vackert festivalområde. Cirka 15 000 tusen människor svajar i NIBE festivalen varje år. Den NIBE festivalen själv har valt att 15 000 tusen människor är tillräckligt. NIBE Festival tror att det måste finnas närvaro och att...
läs mer
Visar 1 - 51 av 51 artiklar
NIBE Festival

NIBE Festival är en av Danmarks största festivaler.

NIBE Festival är känd för sitt musik program. Ofta finns det stora musikkonstnärer på NIBE festivalen inte bara danska utan även utländska kända musiker.

NIBE Festival hålls i Shell Forest, ett vackert festivalområde.

Cirka 15 000 tusen människor svajar i NIBE festivalen varje år. Den NIBE festivalen själv har valt att 15 000 tusen människor är tillräckligt. NIBE Festival tror att det måste finnas närvaro och att det måste vara intim och unik att när du bor på NIBE Festival. Därför är NIBE festivalen inte utvidgas i detta skede.

NIBE Festival är en av Danmarks mest gästfria, serviceinriktade festivaler, eftersom NIBE Festival är bland de mest populära festivaler.

Kort sagt, NIBE festivalen är en av Danmarks mest serviceinriktade, naturliga och billigaste festivaler.

 

Vilken utrustning kan vara bra att ha med dig på NIBE Festival?

Behöver du en lugn promenad eller vara lite ensam under NIBE festivalen? Så vi rekommenderar helt klart att du tar en titt på EarPods. Behöver du komma bort från bullret eller är det en dag när den fruktansvärda musiken spelas? Ta sedan fördel av ett par EarPods att höra din favoritmusik. En trevlig utrustning för NIBE festivalen om du vill ensam tid eller så lite frid.

Din mobil tar på strömmen under en Festival. Därför rekommenderar vi att du tittar på Power Bank. PowerBank är en extra laddbank för din mobil. När batteriet är på telefonen använder du din Power Bank. Också, undvika kostsamma avgifter genom att köpa en Power Bank, som laddningspunkter och batteri bilar på NIBE festivalen är ofta extremt dyra.

Förutom en Power Bank, rekommenderar vi också att du tar en titt på kablarna till din iPhone. Om du inte har någon kabel till din mobiltelefon, kommer du inte att kunna använda din Power Bank. Därför rekommenderar vi att du köper en laddkabel så att du inte får på ström under NIBE-festivalen.

Undvik att krossa din mobil skärm genom att köpa skärmskydd. Skärmskyddet säkerställer att du undviker små och stora repor under NIBE-festivalen. En billig, enkel och smart lösning för att undvika skärmskador.

Slutligen, och inte minst, råder vi dig att köpa en iPhone laddare om du kommer ut för att ladda din mobil på ett batteri vagn på NIBE festivalen.

Vi hoppas att du överväger våra råd och rekommendationer eftersom det skulle vara till stor nytta för dig själv. Det finns både pengar att spara, men det sparar också problem.