Vi sender hver dag, nøjagtigt som vi plejer
300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
GRATIS FRAGT FRÅN 400 KR
50.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS
Om os

Över 10 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filter by

Utrustning
more... less
Hane
more... less
Hona
more... less
Price
51 kr 676 kr
Manufacturers
more... less
MFi godkänd
more... less
Laddningseffekt
more... less
Längd
more... less
Produktgaranti
more... less
Ljud
more... less
Video
more... less
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
more... less
Filter
Micro USB

Micro USB Det finns 36 produkter.

Mikro-USB-eller USB- Micro-B-kontakten kallas också. Vad kan jag göra med en mikro-USB-kabel? En mikro-USB-kabel används både för laddning och dataöverföring av de flesta smartphones, och ett antal andra enheter som tabletter och i vissa fall kameror. De finns i flera olika former beroende på vad du vill ansluta till. De flesta standard är en mikro-USB till USB-kabel som gör att du kan ansluta till en laddare eller en dator med...
läs mer
Visar 1 - 36 av 36 artiklar
Micro USB

Mikro-USB-eller USB- Micro-B-kontakten kallas också.

Vad kan jag göra med en mikro-USB-kabel?

En mikro-USB-kabel används både för laddning och dataöverföring av de flesta smartphones, och ett antal andra enheter som tabletter och i vissa fall kameror. De finns i flera olika former beroende på vad du vill ansluta till.

De flesta standard är en mikro-USB till USB-kabel som gör att du kan ansluta till en laddare eller en dator med USB. Detta görs vanligtvis när du köper telefonen och det är nödvändigt att ansluta till din smartphone till laddaren.

Det finns flera olika typer av mikro-USB till USB-kablar för smartphone, där de kommer i olika kvalitet och med olika funktioner.

Eftersom vi själva har gott om erfarenhet med kablar som bryts snabbt, har vi försökt att samla några bra bud här till den sida som varar lite mer än en NoName kabel som snabbt bryts. Men vi har fortfarande möjlighet till en billig kabel om det är precis vad du letar efter.

Dessutom kan man få mikro-USB-kablar med flera olika funktioner, som möjlighet att ansluta till flera olika typer av enheter. Detta kan vara användbart om du vill ansluta både en iPhone och en smartphone samtidigt.

En stor fördel kan också vara att ha en mikro-USB till HDMI-kabel, eftersom det gör att du kan ansluta till de flesta bildskärmar även om de inte har en USB-port. Då får du möjlighet att visa filmer och serier direkt från din smartphone, vilket kan vara en hit för filmkväll.

USB-C till mikro-USB är också super praktiskt om du behöver ansluta till en nyare MAC som använder den nyare, och mer effektiv USB-C. Detta säkerställer super hög laddningshastighet, samt dataöverföringshastighet.

Allt som allt finns det många bra alternativ på Micro USB-fronten och vi har samlat en hel del bra bud på denna sida.