300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
GRATIS FRAGT FRÅN 400 KR
100.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS
Om os

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filter by

Price
kr kr
Manufacturers
more... less
Iphone
Färg
more... less
Filter
iPhone covers til iPhone 6/6s, 5/5s osv.

iPhone covers til iPhone 6/6s, 5/5s osv.

Det finns 736 produkter.
Hitta din perfekta iPhone cover på Mackabler.dk På Mackabler.dk vi har alla typer av iPhone täcker. Gemensamt för dem alla är att de innehåller en kvalitet som kan skydda din iPhone, oavsett vilken modell du ska ha. Vi har ett stort och mångsidigt sortiment av olika omslag som sträcker sig från allt till ett silikonhölje för iPhone-fodral med plats för kreditkort. Dessa alternativ är uppenbarligen tillgängliga för alla iPhone-modeller, vilket är varför det inte finns några ursäkter för...
läs mer
Visar 1 - 54 av 736 artiklar
iPhone covers til iPhone 6/6s, 5/5s osv.

Hitta din perfekta iPhone cover på Mackabler.dk

På Mackabler.dk vi har alla typer av iPhone täcker. Gemensamt för dem alla är att de innehåller en kvalitet som kan skydda din iPhone, oavsett vilken modell du ska ha. Vi har ett stort och mångsidigt sortiment av olika omslag som sträcker sig från allt till ett silikonhölje för iPhone-fodral med plats för kreditkort. Dessa alternativ är uppenbarligen tillgängliga för alla iPhone-modeller, vilket är varför det inte finns några ursäkter för att inte skydda sin iPhone. 

Varför ska jag ha ett omslag till min iPhone?

Är det nu nödvändigt att ha en iPhone Cover? Det är lite klumpig och inte belysa min vackra minimalistiska smartphone. Men det är en bra idé att skydda din iPhone med ett omslag. På Mackabler.dk har vi gjort säker på att våra omslag är både smarta och funktionella

Om du inte har din iPhone skyddad, kommer det att ta skada när du släpper den. Det kan resultera i en krossad skärm eller funktioner som blir defekta. När det händer, din vackra och funktionella telefonen kommer inte att vara trevlig och funktionell längre, och det kostar en massa pengar för att få ersatt en krossad skärm eller repareras en felaktig funktion. Denna utgift kunde ha sparats med ett omslag för under 100 kronor. Därför är omslaget en bra investering.

Mackabler älskar också en iPhone fantastisk design. Vi har sett till att vi har en hel del olika omslag som alla skyddar din telefon, men också se till att telefonen är fortfarande snygg att titta på. Därför, frukta inte att köpa en klumpig täcka från oss. 

Dessutom, en cover hjälper till att ge personlighet till din telefon. Det är ditt sätt att göra en markering på din telefon, och det är ett bra sätt att lära känna din egen. Om du är en färgstark person, kan du välja en av våra färgglada omslag, men det kan vara att ett silikonhölje är rätt lösning för dig om du bara vill ha ett skydd som är funktionell och minimalistisk. Det finns fritt val på alla hyllor på Mackabler.dk, och vi är övertygade om att vi harR ett omslag som du kommer att vara nöjd med. 

Slutligen har vi se till att våra omslag kan ha mer än en funktion om du vill. vi har omslag som kan ladda din mobiltelefon, en cover med plats för kreditkort, en vattentät Cover för iPhone 5 och de andra modellerna och mycket mer. På så sätt är den enda funktionen av locket inte bara för att skydda telefonen. 

Vi har följt utvecklingen av täckmantel-

När den första iPhone kom, det fanns inte så mycket krav på omslag och deras funktionalitet. Detta beror på att iPhonen ännu inte hade vunnit mark som danskarna pojkvän, men också att en iPhone var både tjockare och tyngre än idag. Idag är den nya iPhone 7 både tunn och lätt, men också större än iPhone 1. Som ett resultat, mer krav har gjorts på hållbarhet och prestanda för omslaget idag, som iPhones idag är lättare att krossa. 

Likaså en cover för bara några år tillbaka var en tunn plastbit, vars enda funktion var att skydda telefonen. Så, omslaget är inte lätt släpps idag. Idag är omslaget både en stilistisk funktion och en produkt som oftast har mer än en funktion. Till exempel kan vissa omslag ladda telefonen samtidigt som du skyddar din iPhone, medan andra kan fungera som en form av plånbok och skydd. 

På så sätt finns det idag stora krav på omslag. Vi uppfyller dessa krav och vi har följt utvecklingen av omslaget så att vi bara erbjuda våra kunder de bästa och senaste i iPhone täcker.

Vår målgrupp är alla med en iPhone

Våra ansträngningar är att alla som har en iPhone ska kunna skydda den med en cover från Mackabler.dk. Det är därför vi har omslag för allt från iPhone 4 till iPhone 7. Vi belyser inte några modeller av andra, och du måste ha möjlighet att välja den exakta omslag som du hittar perfekt för dig och din iPhone. En person med en iPhone 4 kan vara så förtjust i det som någon som har en iPhone 7, och för oss är det viktigt att alla våra omslag ger skydd. 

Våra omslag är tillverkade av flera olika material, och detta gäller för omslag för alla iPhone-modeller.

Anpassa din iPhone med ett omslag

En iPhone är trevligt och modernt, men det är inte personligt i sig. Du kan anpassa den genom att redigera i inställningarna för att göra ditt eget lösenord, hitta en personlig bakgrundsbild och få de appar du behöver. Men du kan också anpassa den genom att köpa en cover. 

En Cover är inte bara ett skydd för din iPhone. Det är också en personlig touch som du har ställt in. Det är du som väljer hur omslaget ser ut, vilket material det är tillverkat i och vilken funktionalitet det ska ha. Detta gör att en cover för att hjälpa dig att sätta ett personligt intryck på din iPhone. Du kan vara galen i läder, och en av Mackablers läder täcker kan hjälpa dig att dekorera din iPhone på ett funktionellt, personligt och modernt sätt. 

Vi hjälper dig med storleken på omslaget här

En stor många olika iPhone-modeller har släppts under de senaste tio åren. Därför kan det vara lite förvirrande att ta reda på vilka omslag som är lämpliga för vilka iPhones. För om du nu hittar den perfekta omslaget till en iPhone 6, passar det också din iPhone 6S? Låt oss hjälpa dig.

När man tittar på täcket, det finns två faktorer som du behöver för att vara öga för. Siffran och ordet "plus". Plus betyder att telefonen är större än normalt. Lyckligtvis är plus-modellerna endast gjorda för iPhone 6, iPhone 6S och iPhone 7, och de har alla samma storlek. På samma sätt har S-modellen de olika yeartimes. Därför ser tabellen ut så här:

Under själva produkten kan du se en kompatibilitetsbar där de kompatibla modellerna tänds. Genom att göra det kommer du inte att gå fel i staden och få köpa en cover av fel storlek.

Ha alltid ström på telefonen med en Laddare lock

Du kommer nu att ha möjlighet att både skydda din telefon och låta den vara på samma gång. Med vår smarta Laddare lock, som inte bara är tillgänglig för iPhone 6, men för alla typer av iPhones, kan du lämna telefonen upp via locket. På så sätt kommer telefonen att laddas och skyddas på samma gång. 

När du har locket på din iPhone, helt enkelt trycka på strömbrytaren och locket kommer att låta din iPhone upp. när strömmen till locket eller iPhone är kan du ansluta locket till en strömkälla, och i detta fall kommer båda delarna att laddas. 

Omslaget har en funktion där du kan se hur mycket ström som finns kvar på omslaget-precis som du kan med din iPhone.

Stranden och regnigt väder kan bara komma

Vi har en Vattentätt fodralSom kan skydda din iPhone från vatten. Dessa omslag är gjorda av plast och sitter tätt runt iPhonen hela vägen runt. Detta gör att vatten inte tränga in och skada telefonen. Av denna anledning är locket också skyddande av damm och sand. I synnerhet kan sand vara dåligt för skärmen, och här omslaget hjälper till att skydda din iPhone. Det är därför detta omslag är en fördel på sommaren för dig att vara på stranden. 

Det är värt att nämna att det inte rekommenderas att bada med iPhone trots användning av locket. Locket skyddar mot regn, Pampi och vardagsbruk. Inte för duschar, simning och liknande.

Om du använder fingeravtrycksläsaren kan du fortsätta att använda den oavskräckta. Det finns ett tunt skikt av film framför sensorn, som inte hindrar ditt finger tillgång. Vatten, å andra sidan, hålls ute. 

För dig med en iPhone 5/5S och iPhone SE

Även om en iPhone 5 inte är den senaste iPhone på marknaden, det är fortfarande en bra idé att skydda den. Det kostar fortfarande mycket pengar för att få det repareras, och det är lite att skona under en lång tid. Därför kan du skydda telefonen med ett omslag för iPhone 5 från Mackabler.dk.

Vi har ett brett sortiment av omslag för iPhone 5, iPhone 5S och iPhone SE, som inkluderar:

  • Batteri täcker
  • Läder CoVers
  • Tunna omslag
  • Vattentäta överdrag
  • Omslag med korthållare
  • Silikon överdrag

Med ett omslag till din iPhone 5 kan du döda fler fåglar med en sten. Du behöver inte bara skydda din mobiltelefon, du också sätta en personlig touch på din iPhone i form av ett omslag som passar din stil väl. Slutligen kan du välja en av våra omslag som har mer än en funktion. Kanske hittar du det smart att ha både iPhone och kreditkort tillsammans, eller att du vet att du har haft problem med vatten i telefonen innan, varför en vattentät Cover för iPhone 5 är den rätta lösningen för dig. 

Skulle du leta efter en viss typ av omslag, men utan framgång, är du mer än välkommen att kontakta oss. Sedan hittar vi en lösning så att du kan få ett omslag till din iPhone 5. 

Skydda din vackra iPhone 6/iPhone 6S

Vi har ett stort urval för dig som letar efter en iPhone Cover för 6S. Precis som med iPhone 5 har vi en mängd olika alternativ där du kan välja den lösning du gillar bäst. Vi har allt från batterilock till färgglada omslag som ger din iPhone 6 en extra touch. 

Om du ansöker om ett omslag som också kan fungera som en plånbok, kan du också få ett omslag med en korthållare. Då har du alltid dina värderingar tillsammans någonstans. 

En iPhone 6 är större och tunnare än en iPhone 5, vilket är varför skyddet är ännu viktigare än tidigare. Detta beror på att en iPhone 6/iPhone 6S är lättare att krossa. Det är därför vi har sett till att alla våra omslag har den nödvändiga ballast för att skydda mot skador när du letar efter en cover för iPhone 6S. Då undviker du en dyr reparation där du kommer att göra utan din telefon under en lång tid.  

Se till att din nya iPhone 7 inte får något 

iPhone 7 är den senaste skott på stammen av iPhones, som sedan iPhone 1 såg dagens ljus har genomgått en revolutionär utveckling. Skärmen har blivit större, utformad mer innovativ, telefonen prompten, och sedan priset skruvas i vädret. Speciellt på grund av den senare faktorn, är det viktigt att du får din iPhone 7 skyddas. Det skulle vara synd att behöva Offra flera tusen kronor på reparationer eller i värsta fall en ny telefon.

Vi har ett stort urval när det gäller att välja en cover för iPhone 7, vilket ger dig optimalt skydd. Du är fri att välja vilket utseende du vill, och vi har allt från läder och silikon täcker till vattentäta omslag och laddare täcker. 

Skulle du vara en anhängare av en stor iPhone, kan vi också hjälpa dig med en cover för iPhone 7 plus. Här har du också möjlighet att välja bland många olika modeller som har flera olika funktioner. Vi är övertygade om att vi har en iPhone 7 plus Cover som matchar dina behov.

Naturligtvis alla omslag inte ta bort fokus från den vackra telefonen, vilket är mycket beundrbar.

Välj den snygga läder kåpan

För alla iPhone-modeller kan vi erbjuda en snygg läderklädsel som kan skydda din iPhone. Våra skinn överdrag finns i flera olika nyanser och utstrålar att du är en person som har en känsla av stil och är medveten om dina val. 

Du kan få LäderöverdragSom skyddar ryggen och kanterna, och läderklädsel som kan stängas helt på telefonen för att uppnå maximalt skydd. Vilket alternativ du väljer är helt upp till dig. 

Likaså har många av våra Läder täcker korthållare, så du kan samla både kreditkort och andra viktiga kort och telefon på samma plats, medan omslaget naturligtvis fortfarande har en skyddande effekt på iPhone i fall du förlorar den.

Om du har en ny iPhone 7, kan det vara både praktiskt och modernt att köpa en iPhone 7 läderklädsel. Här kommer du att dekorera din nya iPhone på ett sätt att attraktion. 

Skyddsglas är ett bra alternativ

Tror du att det skulle vara synd att täcka din iPhone med ett omslag eftersom du är nöjd med sitt utseende och design, kommer vi inte tvinga dig att få en cover. Men vi tror i alla fall att du behöver för att skydda din iPhone ändå. Eftersom du förlorar det, det är inte bra längre, och det kommer att bli dyrt för dina pengar.Ng för att få det gjort. 

Ett bra alternativ till en Cover är skyddsglas. Skyddande glas är ett tunt lager av glas som blir monterad på din bildskärm, vilket gör det mer hållbart. Om du tappar din iPhone med den främre vänd nedåt, kommer skyddsglaset Spara telefonen. Det är dock värt att notera att skyddsglaset bara skyddar skärmen.

Den skyddande glas vi säljer på Mackabler är så tunn att det inte kommer att påverka bildskärmens reaktionstid när du använder iPhone. Vårt skyddsglas finns i mindre än tre millimeter eftersom det inte är synligt för blotta ögat. Det är därför din iPhones skärm kommer att vara väl skyddad medan du fortfarande njuter av den stora designen. 

Hittade du inte det du letade efter?

Vi vill att alla iPhone konsumenterna har möjlighet att skydda sin iPhone med ett omslag enligt deras smak. Därför, om du har sökt vår hemsida och inte hittade vad du letade efter, tveka inte att kontakta oss. Så vi gör vårt yttersta för att hitta ett omslag som du gillar, så att du kan få din iPhone skyddad.