300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
GRATIS FRAGT FRÅN 400 KR
100.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS
Om os

Över 10 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filter by

Price
kr kr
Iphone
Ipad
Manufacturers
more... less
Färg
more... less
Utrustning
Filter
iPad cover

iPad cover

Det finns 58 produkter.
En iPad i sig kan vara mycket roliga saker och är ett mycket praktiskt verktyg i vardagen. Vissa använder det mest för underhållning och andra använder det som en integrerad och oumbärlig del av arbetslivet. Oavsett hur du använder din iPad finns det fortfarande ett tillbehör och skydd som gör användningen av din iPad lite roligare, enklare och säkrare. I denna kategori hittar du olika produkter för din iPad som gör tiden med den mer funktionell. Om du använder det för underhållningsvärde, då ett...
läs mer
Visar 1 - 54 av 58 artiklar
iPad cover

En iPad i sig kan vara mycket roliga saker och är ett mycket praktiskt verktyg i vardagen. Vissa använder det mest för underhållning och andra använder det som en integrerad och oumbärlig del av arbetslivet. Oavsett hur du använder din iPad finns det fortfarande ett tillbehör och skydd som gör användningen av din iPad lite roligare, enklare och säkrare. I denna kategori hittar du olika produkter för din iPad som gör tiden med den mer funktionell.

Om du använder det för underhållningsvärde, då ett omslag kan vara det viktigaste du kan köpa för din iPad. Eftersom när en iPad används mycket, det finns också en hög risk att små repor visas i skärmen eller ryggen kommer att se slitna ut. Det är ett problem som är lätt att lösa genom att investera i en cover. Det finns många olika på marknaden, så beroende på hur mycket skydd du letar efter, finns det en som passar dina behov.

Du kanske vill undvika din iPad tar upp för mycket, så det är också möjligt att få en cover som är gjord av helt tunt silikon, så du knappast märker att du har ett omslag på den. Eftersom ett silikonhölje skyddar endast bak på din iPad, är det också en bra idé att köpa antingen skyddande film eller skyddande glas för att sätta på displayen. Med dessa två olika typer av skydd har du ett enkelt men funktionellt skydd för din iPad.

Om du inte behöver din iPad för att vara så liten som möjligt, det finns också möjlighet att skala upp en liten bit i täcket. Du kan också få ett omslag som sveper hela iPad, så det är en flik som skyddar iPad display när den inte används. Det finns många varianter av detta slag och det är upp till smak och nöje hur du föredrar Udeseende och material.

Några av dessa typer av omslag har en flik, som också fungerar som ett slags stativ för din iPad. Sedan kan du vika luckan tillbaka och din iPad är gratis och du kan använda den som en skärm utan att behöva hålla den. En riktigt praktisk funktion HVisa att du vill titta på Netflix utan att bli sårad i armen genom att hålla din iPad.

För arbete kan även ett omslag som fungerar som hållare vara användbart om du till exempel använder din iPad för att hålla Skype-möten. genom att ställa in iPad-enheten från dig kan du använda FrontPage-webbkameran samtidigt som du är säker på att din iPhone är stabil.

Och nu när vi är på webbkameror, kan du också köpa en liten, separat Cover för din webbkamera, om du är orolig för vissa människor Hacking i din iPad och därmed kunna övervaka dig genom den. Eller om du bara oroar dig för att glömma att stänga av den, eller kanske oavsiktligt slå på den, medan du ligger i söndags kläderna med morgon hår och tittar på film.

En annan typ av tillbehör som är praktiskt att ha med dem på jobbet är en penna. I all sin enkelhet, det är en liten penna som fungerar som en kulspetspenna på din iPad. Du kan snabbt och enkelt signera dokument, skriva anteckningar, markera i texter eller rita skisser när du har en penna till hands. Det är en liten gadget som inte fyller världen, men som tar dig ytterligare ett steg i riktning mot att arbeta papperslös när du har din iPad med dig runt.

Om du vill ha ett jobb lugn när du sitter med olika uppgifter, då kan det vara en fördel med ett par bra hörlurar. Några som stänger lite för bullret, men också några som inte stänger för mycket ljud in i rummet. Detta bidrar till att ge arbete lugn om du sitter och arbetar på en plats där det finns mycket prat, kan du ta dina hörlurar och undvika att bli störd. Det är också mycket praktiskt om du vill sitta och lyssna på musik medan du arbetar, men att du inte vill att personen bredvid ta reda på exakt hur många gånger du har hört det senaste nya Taylor Swift-numret. Dessutom är en uppsättning hörlurar ett bra verktyg för att få lite frid i allmänhet. De flesta människor stör en med hörlurar, så oavsett om du hör musik eller inte, kan du få en paus från andra människor genom att höraLefons på.

Om du behöver ansluta surfplattan till andra enheter finns det också ett behov av motsvarande kablar. Du kan investera i en kabel som låter dig ansluta AUX-kabeln till en Lightning-kontakt så att du kan lyssna på musik om du inte har en uppsättning trådlösa hörlurar. Dessutom är det också en mycket användbar plugg om du vill spela musik från telefonen, över praktiskt taget alla andra högtalare, möjligen på en enhet där du har rätt att bestämma musik. Det kan också vara fördelaktigt att köpa en plugg så att du kan ansluta din Lightning enhet med både mikro-USB och USB-C. Eftersom Apple har valt att använda andra anslutningar än vanliga enheter, är det fördelaktigt att fortfarande kunna ansluta via USB-C eller Micro USB, eftersom dessa är de mest använda kontakterna. Så för att se till att din iPad fortfarande kan anslutas till andra enheter, är en sådan kontakt oumbärlig.

Det finns kablar som kan ansluta din iPad med nästan alla möjliga utgångar och kontakter. HDMI är också en mycket användbar plugg för att kunna använda, både på jobbet, men också i hemmet. Sedan kan du projicera skärmen från din iPad till antingen en duk via en projektor eller ansluta den till platt skärm hemma, så att du kan titta på filmer eller presentera från en bildpresentation.

Om du är orolig att det kan finnas för många sladdar på skrivbordet, och att det kommer att se ohanterligt, så finns det också råd för det. Här på Mackabler säljer vi även prylar som kan hjälpa dig att hålla dina sladdar i ordning. Då är det lätt att ta reda på vilken tråd som är ansluten där och på samma gång hålla ordning i dem.

Så allt som allt, det finns mycket bra tillbehör till din iPad, som alla kan hjälpa dig att få ut mer av det och göra det ännu lättare att integrera i din vardag. Oavsett om det är för affärer eller nöje, det finns många fördelar med att köpa tillbehör till din iPad.