Vi sender hver dag, nøjagtigt som vi plejer
300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
GRATIS FRAGT FRÅN 400 KR
50.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS
Om os

Över 10 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filter by

Price
38 kr 1193 kr
Manufacturers
more... less
Hona
more... less
Batteritid
more... less
Batteri opladningstid
more... less
Laddningseffekt
more... less
more... less
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
more... less
Filter
GoPro-tillbehör

GoPro-tillbehörDet finns 29 produkter.

Den GoPro kamerorna är nu i allas fickor när de åker på semester, och av goda skäl, är kameran robust, liten, billig och fortfarande kommer med bäst i klassen videokvalitet, men så småningom alla företag gör en kopia, och dessa kopior kopieras i stor stil I Kina. Eftersom en GoPro-kamera är mega Compact, tålig och levererar bra kvalitet, är det utan tvekan den bästa actionkameran på marknaden. Därför är det också mycket älskad och nästan en permanent del av...
läs mer
Visar 1 - 29 av 29 artiklar
GoPro-tillbehör

Den GoPro kamerorna är nu i allas fickor när de åker på semester, och av goda skäl, är kameran robust, liten, billig och fortfarande kommer med bäst i klassen videokvalitet, men så småningom alla företag gör en kopia, och dessa kopior kopieras i stor stil I Kina.

Eftersom en GoPro-kamera är mega Compact, tålig och levererar bra kvalitet, är det utan tvekan den bästa actionkameran på marknaden. Därför är det också mycket älskad och nästan en permanent del av människor som är i vilda sysselsätt i det öppna. För att dokumentera dessa vilda äventyr, måste det finnas en hel del utrustning för, och det finns helt olika på marknaden. Du kan därför få utrustning för exakt vad du behöver.

Beroende på vad du gillar att spendera din fritid på, det finns utan tvekan utrustning som kan hjälpa dig att göra de vackraste och vildaste videor och bilder med din GoPro. Eftersom det finns en hel del olika utrustning, det handlar om att ta reda på vad du behöver och få rätt växel så att du kan komma igång med att dokumentera dina äventyr!

En GoPro är verkligen Smart just för att med sin ringa storlek kan monteras alla typer och omöjliga platser, så att du fortfarande har båda händerna tillgängliga. Det finns olika sätt att göra detta och vi kommer att ta dig igenom några av alternativen här.

Hängslen

Med hängslen kan du sätta din GoPro stadigt direkt på kroppen. Med en standard sele, kommer din GoPro kamera komma att sitta vid Solar plexus som en utgångspunkt, så du får helt fantastiska första-person Visa bilder när du är avstängd. Sätt din GoPro snabbt och du har båda händerna fria att ha kul!

Utom auktoriserat inte du veta så pass du kanna egentlig också få hängslen, så du kanna lägga din GoPro stickat till din hund? Remmarna är lätta att justera och din bästa vän kommer lätt att kunna vara din kameraman också när du är på äventyret. Detta ger några vilt intressanta vinklar och historier som du får en video av dina resor från din hunds perspektiv. Detta kan ge några roliga och unika videor som ärAtt titta igenom efter din tur.

Fästen och stativ

Förutom hängslen, det finns också en mängd fästen och står för din GoPro. Du kan få standers i flera olika varianter. Till exempel, det är vad du kallar ett Gorilla grepp som kan fastna på praktiskt taget allt, eftersom det har tre "fingrar" som är mycket stabila och hållbara kan fastna på var som helst du kan ta med din egen hand. Du kan också få lite mer enkla stativ som ser till att din GoPro är stabil på en plan yta. Det finns också tillbehör som gör din GoPro kompatibel med traditionella rack du kan ha använt för SLR-kameror om du har en hobby inom fotografi.

Monteringar, som är tillgängliga för GoPro, är precis vad som gör filmerna super fet och ger extraordinära förstapersonsperspektiv. Dessa fästen kan ställas in på praktiskt taget vilken yta som helst och du kan enkelt klicka på din GoPro på och av. Till exempel kan du sätta ett fäste på sidan av din motorcykel, ovanpå din hjälm eller montera en på toppen av din surfbräda. Klicka på kameran och få de vildaste videorna av dig och din sport.

Valfria extramaterial

Det kan hända när du var ute i det öppna och spela att du kan ha förlorat en reservdel eller en tråd till din GoPro. Lyckligtvis, här på Mackabler vi förhandlar alla tänkbara delar för din GoPro, som ni kunde föreställa er att du saknade. Du kan ha tappat bort laddaren eller missat en ny sladd eller adapter. Vi säljer dig de reservdelar du saknar och borgar för kvaliteten, så du får lite utrustning som kan hänga med dina extrema sportevenemang.

GoPro har alltid varit känd för sin bildkvalitet, de var de första att leverera 1080p den första med Real slow motion och den första med 4K video här nyligen, men hur man kan utnyttja all denna bildkvalitet, måste kameran användas? Här kommer tillbehören i bilden, kommer GoPro med lite utrustning, men inte alls tillräckligt, du lätt saknar en gorilla arm för din GoPro, om det ska sättas fastnat på något, eller en hållare så att du kan lägga den på din hund? Dessutom finns det alla kablar, är det alltid ett problem att en sådan person kommer undan, särskilt eftersom ett fåtal Goprots använda Mini USB som ingen annan användare, men lyckligtvis de bytte snabbt till MicroUSB och den senaste GoPro hero5 med USB-C, det är då en plugg som många telefoner också Användaren och du kan därför redan ha gjort det.

När videomaterialet ska visas på en stor skärm behöver du en kabel med adapter, eller bara en adapter för det, adaptern måste använda Micro HDMI eller mini HDMI beroende på vilken GoPro du har, vi har dem alla.

Om du har att skjuta rätt video med din GoPro du måste använda en hel del utrustning och vi har det på bästa kvalitet och till det billigaste priset:)