Vi sender hver dag, nøjagtigt som vi plejer
300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
GRATIS FRAGT FRÅN 400 KR
50.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS
Om os

Över 10 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filter by

Utrustning
more... less
Hane
more... less
Price
51 kr 185 kr
Manufacturers
more... less
Längd
more... less
Produktgaranti
more... less
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
more... less
Filter
Firewire

FirewireDet finns 10 produkter.

Vad kan jag använda en FireWire-kabel till? En FireWire-kabel kan användas för att överföra data från en enhet till en annan. Kameror, särskilt Sony-kameror, använder ofta denna typ av kontakt. Således kan det vara bekvämt att ha en kabel så att du kan överföra bilder eller videor därifrån till din Mac till exempel. Dessutom kan du få kablar som har samma antal stift på varje sida, så att du överföra...
läs mer
Visar 1 - 10 av 10 artiklar
Firewire

Vad kan jag använda en FireWire-kabel till?

En FireWire-kabel kan användas för att överföra data från en enhet till en annan. Kameror, särskilt Sony-kameror, använder ofta denna typ av kontakt. Således kan det vara bekvämt att ha en kabel så att du kan överföra bilder eller videor därifrån till din Mac till exempel.

Dessutom kan du få kablar som har samma antal stift på varje sida, så att du överföra till en enhet av samma slag som din egen, vilket är bra om du och en vän vill utbyta kamerabilder medan du är på väg.

Det finns också många hårddiskar som använder 4pin FireWire, vilket innebär att du även kan använda en FireWire-kabel för att överföra data från hårddisken. Detta är särskilt ett bra alternativ om ditt skrivbord är trasigt och du måste ha överfört till en annan enhet eller till din MAC.

En FireWire-kabel är därför alltid bekvämt att ha liggande, särskilt om du har äldre kameror eller har hårddiskar som du vill vara säker på att kunna hämta information från.

Som en bonus så har du supersnabb överföringshastighet, så du faktiskt har möjlighet att titta på videon i realtid samtidigt som överförs. FireWire 800 och 400 hänvisar till den hastighet de överför med, FireWire 800 överföring med 800 Mbps (eller 100MB/s) medan FireWire 400 överföring med 400 Mbps (eller 50MB/s).

Vilka FireWire-kablar kan jag få?

FireWire hanterar tre olika anslutningar, respektive 4pin, 6pin och 9 stift. Vi har kablar som går från 4pin till 6pin och 4pin till 9PIN. Dessutom har vi några som ansluter mellan två anslutningar av samma antal stift, som ofta används för att ansluta mellan två enheter av samma slag, eller en enhet och en hårddisk.

Då handlar det om att ta reda på vilken portenheten du vill överföra till, till exempel en Mac eller hårddisk, och vilken port din enhet du vill hämta data från har.