300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Så här gör du för att flytta din Spotify spellista till Apple Music

Så här gör du för att flytta din Spotify spellista till Apple Music

Apple Music är konkurrent till Spotify. Det finns ingen större skillnad på Apple Musik och Spotify, även om priset är det samma har Apple musik lite fler artister.

Apple Music är gratis för de första 3 månaderna och därefter kostar det 9,99 $ / månad. Eftersom Apple Music är integrerat med iPhone och utbudet är större byter fler Spotify användare till Apple music och här kommer det första problemet.

Om du är en stor användare av Spotify har du säkert en hel del spellistor som du inte vill förlora eller behöva bygga upp igen, därför kommer vi i det här inlägget skriva lite om hur du gör för att flytta dom till Apple Music.

9to5Mac.com har skrivit en guide till hur du importerar sin spellista från Spotify Apple Music. Tyvärr kan denna guide inte längre användas eftersom det krävs att du använde Beats Music, som idag har stängts och omvandlas till Apple Music.

Apple Music kommer att släppas i dag den 30 juni, och eftersom det redan fanns möjligheter att flytta sina spellistor från Spotify till andra tjänster, är vår bedömning att det gå flera dagar innan det kommer att vara möjligt med Apple Music.

Håll dig därför uppdaterad, följ oss på Facebook så du är säker på att få den senaste informationen om Apple music och mycket mer.

Vill du få fler artiklar som denna?